Και τώρα τρέχουμε στην Αλεξανδρούπολη

Ανοίγει η αυλαία για την πέμπτο αγώνα της σειράς αγώνων δρόμου Run Greece στην ακριτική όμορφη και φιλόξενη Αλεξανδρούπολη όπου με την συνέντευξη των διοργανωτών που θα γίνει την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο νέο Νομαρχείο στις 12 το μεσημέρι ουσιαστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θράκης Κώστας Μιχελής, ο τεχνικός διευθυντής του αγώνα Κώστας Πατερόπουλος. Τον μέγα χορηγό των αγώνων WIND HELLAS θα εκπροσωπήσει η υπεύθυνη χορηγιών και κοινωνικής ευθύνης της Βάσια Στασινοπούλουν ενώ το ίδρυμα Άγιος Βασίλειος στο οποίο θα αποδοθούν τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την WIND την ημέρα των αγώνων η πρόεδρος Ευαγγελία Μαυρίδου. Επίσης χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι τοπικών φορέων, του Στρατού και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

 

Ο νέος προορισμός από φέτος για τους δρομείς του Run Greece είναι η Αλεξανδρούπολη και οι αγώνες που θα διεξαχθούν  την Κυριακή  28 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 και 5χλμ καθώς και αγώνα Παιδιών. 

 

Οι εγγραφές για τους αγώνες της Αλεξανδρούπολης συνεχίζονται και γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.run-greece.gr ενώ μπορεί να γίνουν και στα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (Πλατεία Πολυτεχνείου) μέχρι την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου οπότε και λήγουν. 

 

Η Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για τους πρώτους φθινοπωρινούς σταθμούς των αγώνων Run Greece στην Καστοριά και στην Αλεξανδρούπολη όπου «τρέχουν» παράλληλα αφού γίνονται με διαφορά μιας εβδομάδας.  

 

 

Η Καστοριά είναι ο πρώτος φθινοπωρινός σταθμός των αγώνων για το 2014 και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Περιλαμβάνει τον καθιερωμένο πλέον Ημιμαραθώνιο Καστοριάς με διαδρομή γύρω από τη λίμνη, αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και αγώνα 1000μ για παιδιά Δημοτικού.Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr και έχουν ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι  έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν εγγραφή εκτός από το διαδίκτυο και στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (Αγ. Αθανασίου 36). Οι φίλοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η προθεσμία για την συμμετοχή τους λήγει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.

 
Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
 
 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι