Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Συνάντηση Παναγόπουλου - Ψινάκη στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη,  είχε σήμερα στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος.

Η συνάντηση είχε να κάνει με τον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό, ο οποίος θα γίνει στις 8 Νοεμβρίου. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για θέματα που αφορούν στην εκκίνηση του αγώνα, την τελετή αφής της φλόγας, ενώ συμφώνησαν να προχωρήσουν στην υπογραφή συνεργασίας.


Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και επικράτησε η άποψη πως και ο φετινός αγώνας θα είναι απόλυτα επιτυχημένος. Ο Μαραθώνιος Αθήνας είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα, που διεξάγονται στη χώρα μας, η δράση του τραβά την προσοχή των Μέσων Ενημέρωσης από πολλά σημεία του πλανήτη.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00