Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Αγώνες δρόμου στη Φολέγανδρο 27/7

Φιλοξενία, απαράμιλλη ομορφιά, μοναδικά Αιγαιοπελαγίτικα χρώματα θα απολαύσουν όσοι επισκεφτούν και πάρουν μέρος στους αγώνες δρόμου που θα γίνουν στο νησί στις 27 Ιουλίου.
Διαδρομή 13 χιλιομέτρων ανδρών και γυναικών μοναδική με εκκίνηση στις 19.30 από το Καραβοστάση (λιμάνι). 
Στη συνέχεια, ο δρόμος ανεβαίνει προς την όμορφη Χώρα, συνεχίζει ανοδικά προς την Άνω Μεριά, μέχρι τη περιοχή του Ελεήμονα (Άνω Μεριά) και μετά επιστρέφει ακολουθώντας από την ίδια διαδρομή. Κατεβαίνοντας περνάει από το Καλντερίμι και μέσα από τα γραφικά στενά και τις πλατείες της Χώρας με τερματισμό στη πλατεία της Πούντας στη Χώρα. 
Θα διεξαχθούν επίσης αγώνας 4,7 χλμ. Γυναικών, Ανδρών και παιδικός αγώνας 1 χλμ
 Αγοριών, Κοριτσιών.
Ο αγώνας των 4,7 χλμ θα έχει εκκίνηση στις 20:00.στη περιοχή Ελεούσας, Άνω Μεριά και ο παιδικός αγώνας στις 19.30 στην Πούντα.
Οι αγώνες διοργανώνονται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με την συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, του Δήμου Φολεγάνδρου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του νησιού.
Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.folegandroschoraraces.wordpress.com   καθημερινά συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής. Επίσης στο Τουριστικό πρακτορείο στην πλατεία της Πούντας στη Χώρα, καθημερινά για 1 εβδομάδα πριν τους αγώνες. Οι εγγραφές κλείνουν την ημέρα των αγώνων στις 18:00. Το κόστος της συμμετοχής είναι 5€ και καταβάλλετε πριν την έναρξη των αγώνων στην γραμματεία στην Πούντα. Τα παιδιά συμμετέχουν δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες  αγωνίζονται με δική τους ευθύνη.
Στη Χώρα μετά τον τερματισμό όλων των δρομέων θα δοθούν μετάλλια για τις 3 πρώτες θέσεις όλων των κατηγοριών και βεβαιώσεις συμμετοχής για όλους.
 
 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00