Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Σημαντική διάκριση για τον Ιακωβάκη

Ο Περικλής Ιακωβάκης μπορεί να μην ήταν στην Ζυρίχη, όμως, αυτό καθόλου δεν τον εμπόδισε να σημειώσει μια σπουδαία επιτυχία. Ο πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων, επιλέχθηκε από συναθλητές του από όλη την Ευρώπη για την Επιτροπή Αθλητών της ΕΑΑ.

Ο έμπειρος αθλητής συγκέντρωσε 302 ψήφους και βρέθηκε στην τρίτη θέση πίσω από τον Σουηδό πρώην αστέρα του τριπλούν Κρίστιαν Ολσον (536) και τον Ιταλό Νικόλα Βιζόνι (379). Στην διαδικασία συμμείχαν 678 αθλητές από τους 1447 που πήραν μέρος στους αγώνες και είχανξ δικαίωμα συμμετοχής. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Ιβέτ Λάλοβα με 521 ψήφους και ακολούθησαν η Ισαβέλα Πέντερσεν (401) και η Χάνα- Μαρι Λατβάλα (399).

Στην Επιτροπή θα μπουν άλλος ένας άνδρας και μία γυναίκα, τους οποίους θα ορίσει η Ευρωπαική Ομοσπονδία. Η συμμετοχή του Ιακωβάκη στην επιτροπή αθλητών, αναμφίβολα δείχνει και την δυναμική του στην ...στιβική κοινότητα της Ευρώπης. Αλλωστε ο Ιακωβάκης είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους Ελληνες αθλητές.

Πηγή: Sport24.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00