Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Δυνατός αγώνας στη σφυροβολία, όριο στη δισκοβολία

Στην Τρίπολη, σε μια πόλη με παράδοση στα αγωνίσματα ρίψεων έγινε σήμερα για μια ακόμη χρονιά, το "Φεστιβάλ Ρίψεων", με τη συμμετοχή αρκετών Ελλήνων και Κύπριων πρωταθλητών.

Η σφυροβολία των ανδρών ήταν το αγώνισμα με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού εκεί ο Κώστας Σταθελάκος σημείωσε 75,32 μ. και πέτυχε ρεκόρ Κύπρου και ο Μιχάλης Αναστασάκης ακολούθησε με 71,25 μετρα.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έδειξε σε σταθερή κατάσταση, καθώς βρέθηκε πολύ κοντά στο ατομικό του ρεκόρ, το οποίο είναι 71,28 μέτρα. «Σε γενικές γραμμές είχε μια καλή παρουσία. Είναι σταθερός, ωστόσο έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες βολές», είπε ο Παπαδημητρίου.


Ενας ακόμη αθλητής της κατηγορίας των Παίδων/Κορασίδων, ο Μιχαήλ Καρτσίνι, κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Κάλι της Κολομβίας. Ο αθλητής του Γιάννη Μπαρλή έστειλε το δίσκο στα 55,46 μ. και έγινε μέλος της ομάδας, που θα συμμετάσχει στο κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας.

Στη δισκοβολία των ανδρών, την καλύτερη παρουσία είχε ο Γιώργος Τρέμος με βολή στα 56,15 μέτρα. Στη σφυροβολία των γυναικών η Σκεύη Θεοδώρου ήταν νικήτρια με 63,38 μέτρα.

Τα αποτελέσματα

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00