Ανοίγει η αυλαία του 4ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας – Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη

Η αυλαία για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της άνοιξης, τον 4ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ανοίγει ουσιαστικά αύριο Τρίτη (28/4), με τη συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση που θα γίνει την Κυριακή 3 Μαΐου. 
Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου θα βρεθούν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωκράτης Αλαφούζος, πρεσβευτής της ΜΚΟ 
Ελίζα, μία από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις με μετέχουν στο κοινωνικό πρόγραμμα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας φέτος. Μαζί του θα είναι και η πρωταθλήτρια Ντενίζ Δημάκη, αλλά και εκπρόσωποι του δήμου Αθηναίων, της περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ και των χορηγών των αγώνων, Aegean Airlines και BMW Hellas. 
 
Η συνέντευξη Τύπου θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στην αίθουσα «Κ. Καβάφης» στις 12.00 και κατά τη διάρκειά της θα δοθούν πληροφορίες και στοιχεία για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημι-Μαραθωνίου και τους αγώνες δρόμου 5 χλμ. και 3 χλμ. WIND καθώς και 1.000μ ΑμεΑ και Specials Olympics, που διεξάγονται παράλληλα. 
 
Παραλαβή διαπιστεύσεων 
 
Η προθεσμία για την υποβολή αίτηση διαπιστεύσεων των εκπροσώπων των ΜΜΕ λήγει σήμερα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους από το Κέντρο Εγγραφών στο Ζάππειο την Πέμπτη (30/4) 18:00-20:00 ενώ Παρασκευή (1/5) και  Σάββατο (2/5) τις ώρες 10:00-13:00 και 17:00-19:00.
 
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-