Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Μετρήστε αντίστροφα ... την Τετάρτη (18/4) ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές του ΑΜΑ

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, ακριβώς στις 16.00 ανοίγουν οι ατομικές εγγραφές για όλους τους αγώνες του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

 

Οι διαθέσιμες ατομικές εγγραφές θα είναι και φέτος το 20% του συνόλου των εγγραφών. Οι συνολικές εγγραφές για τους τρεις αγώνες μικρότερων αποστάσεων (Αγώνας Δρόμου 10χλμ, Αγώνας Δρόμου 5χλμ πρωί & Αγώνας Δρόμου 5χλμ απόγευμα) θα ανέλθουν στις 26.000 (από 24.500 πέρυσι), νούμερο το οποίο αποτελεί και το απόλυτο όριο εγγραφών σ΄ αυτούς τους αγώνες, προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια, που ο ΣΕΓΑΣ παρέχει στις διοργανώσεις του.

 

Η φετινή αύξηση του ορίου εγγραφών στα 5χλμ απόγευμα (από 6.500 σε 8.000 δρομείς) δημιουργεί νέες ευκαιρίες συμμετοχής και οδηγεί σε νέο ρεκόρ μαζικότητας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.  Το 2018 αναμένονται περισσότεροι από 53.000 δρομείς όλων των ηλικιών, από όλο τον κόσμο, στο σύνολο των αγώνων.

 

Όπως συνέβη και τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος, οι συμμετοχές στους τρεις αγώνες μικρότερων αποστάσεων αναμένεται να εξαντληθούν εντός ελάχιστων ωρών (αν όχι λεπτών για το 10άρι και το πρωινό 5άρι) από το παραπάνω επίσημο άνοιγμα των εγγραφών. 

 

Όσοι θέλετε να ζήσετε την Αυθεντική γιορτή ζωής και να δώσετε το παρών στο δρομικό και όχι μόνο γεγονός της χρονιάς, προλάβετε και εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως! 

 

Ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» είναι ένα μοναδικό γεγονός, μέρος της αθλητικής, αλλά και πολιτισμικής μας κληρονομιάς, η πιο «αυθεντική» διοργάνωση που περιμένουν όλοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.  Σας προσκαλούμε και σας ευχόμαστε να γίνετε και εσείς μέρος μια μοναδικής γιορτής και ενός γεγονότος που δικαιολογημένα, με βάση τη διοργάνωση του 2017, από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, έχει κατακτήσει το κορυφαίο  βραβείο "Γεγονός της Χρονιάς"' (Events Awards 2017) καθώς και το Χρυσό βραβείο "Γεγονός Αθλητικού Τουρισμού της Χρονιάς" (Tourism Awards 2018), κι έπεται συνέχεια...

 

Μετρήστε αντίστροφα, πάρτε θέση μπροστά στον υπολογιστή σας και προλάβετε να κλείστε θέση στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο www.athensauthenticmarathon.gr αλλά και στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερες πληροφορίες, και νέες ανακοινώσεις.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00