Παπαχρήστου και Φιλιππίδης συνεχίζουν στην Μαδρίτη (8/2)

Η Βούλα Παπαχρήστου επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο την Πέμπτη (8/2) με κεκτημένη ταχύτητα από τον αγώνα της Γαλλίας.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν ξεκίνησε τη χρονιά με 14,25 μ. στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Βαν ντε Ρέιγ και θα συνεχίσει αύριο στο IAAF World Indoor Tour της Μαδρίτης, με στόχο μία ακόμη καλύτερη εμφάνιση. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου, την οποία και θέλει να συνεχίσει στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ.

Η "χάλκινη" πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου θα κάνει αύριο τον δεύτερο αγώνα της στη σεζόν στο τριπλούν, ενώ αμέσως μετά το μίτινγκ της Μαδρίτης θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Λιντζ (Σάββατο, 10/2). Παράλληλα Παπαχρήστου με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της - έχει κάνει και έναν αγώνα στο μήκος - έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια των εμφανίσεων της στη σεζόν. 

Στην Μαδρίτη θα είναι για να αγωνιστούν ακόμη οι Άνα Πελετέιρο (14,20 μ. φετινό), Αντρέα Παντουρόιου (Ρουμανία) και Βικτόρι Προκοπένκο (Ρωσία).

Στη Μαδρίτη συνεχίζει τους αγώνες του και ο Κώστας Φιλιππίδης, που διανύει εξαιρετική σεζόν και προέρχεται από το 5,78 μ., το βράδυ της Τρίτης (6/2) στο Ντίσελντορφ. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει και πάλι τους Λίσεκ (Πολωνία), Βογιεκόβσκι (Πολωνία) και Χολτσντέπε (Γερμανία).

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

4α Νευσαμάρια

4α Νευσαμάρια

Αυγ 23, 2018 Rate: 0.00

10ος Ανδάνειος Δρόμος

10ος Ανδάνειος Δρόμος

Αυγ 25, 2018 Rate: 0.00

1st Lepanto Evening Run

1st Lepanto Evening Run

Αυγ 25, 2018 Rate: 0.00

Αποτελέσματα

Instagram Feed