Παπαχρήστου και Τεντόγλου κάνουν προγραμματισμό για το χειμώνα

Την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στους αγώνες χειμερινής περιόδου, θέλει να συνεχίσει η Βούλα Παπαχρήστου.

 

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν θα πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού με μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου καλείται να υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο, που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Πόρτλαντ.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έχει ξεκινήσει δίχως προβλήματα τη σεζόν και έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό της σε σχέση με τους αγώνες που θα κάνει. Το ξεκίνημα της Ελληνίδας θα γίνει στις 27 Ιανουαρίου στη Γαλλία, ενώ αναμένεται να κάνει τουλάχιστον ένα ακόμη αγώνα πριν το Παγκόσμια Πρωτάθλημα.

Με υψηλούς στόχους και μια καλή παρουσία στο Μπέρμιγχαμ, θα μπει στη χειμερινή σεζόν και ο νεαρός άλτης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου.

Ο 19χρονος πριν το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα προγραμματίζει να κάνει δυνατούς αγώνες, μέσα από τους οποίους θα βρεθεί στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Η αρχή θα γίνει στις 25 Ιανουαρίου στο permit μίτινγκ της ΕΑΑ στην Οστράβα και στη συνέχεια θα αγωνιστεί σε ένα ακόμη δυνατό αγώνα, στο μίτινγκ του Παρισιού (7/2).

Ο νικητής το καλοκαίρι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο μήκος έχει ως στόχο μια καλή παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου στο αγώνισμα του μήκους θα γίνει απευθείας τελικός με τη συμμετοχή 16 αθλητών.

Ο Τεντόγλου προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στον ανοιχτό στίβο, όπου μεταξύ άλλων "προσγειώθηκε" στα 8,30 μέτρα.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Καλεντάρι

Λέβαδος 2018

Λέβαδος 2018

Ιαν 21, 2018 Rate: 0.00

2ο Heraklion Cosmos Sport Run

2ο Heraklion Cosmos Sport Run

Ιαν 21, 2018 Rate: 0.00

Instagram Feed