Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Οι στιγμές της εκδήλωσης για τον εορτασμό των 120 χρόνων

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, παρέλαβε το βραβείο στη σημερινή εκδήκωση του ΣΕΓΑΣ για τον εορτασμό των 120 χρόνων, για λογαριασμό του Υπουργείου Πολιτισμού και αθλητισμού.

 

Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, συνοδευόμενος από την εγγονή του ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα, Πέπη Τσικλητήρα. Στη σκηνή ανέβηκαν και οι Ορφανός, Ιωαννίδης, Πετραλιά, Φούρας, Βαλυράκης, που ήταν παρόντες στην εκδήλωση και στο παρελθόν διατέλεσαν Υφυπουργοί Αθλητισμού.

Σταθερός εταίρος του ΣΕΓΑΣ υπήρξε διαχρονικά το Υπουργείο Παιδείας, το οποίο τίμησε σήμερα η ομοσπονδία στο πρόσωπο του Υφυπουργού Κώστα Ζουράρι. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, συνοδευόμενος από την χρυσή ολυμπιονίκη της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου.

Η Υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Την βράβευση έκανε ο Α΄αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος και η «ασημένια» ολυμπιονίκης της Ατλάντα στο ύψος, Νίκη Μπακογιάννη.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σταθερά στηρίζει την προσπάθεια της ομοσπονδίας. Ετσι δεν ήταν δυνατό να λείπει από τη σημερινή γιορτή. Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος από την Β΄αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Ξένια Αργειτάκη. Μαζί της ήταν και η μεγάλη δόξα του επί κοντώ, Γιώργος Ρουμπάνης.

Η τοπική αυτοδιοίκηση δευτέρου βαθμού τιμήθηκε στο πρόσωπο του προέδρου της Ενωσης Περιφερειών Ελλάδος, Κώστα Αγοραστού. Την απονομή έκανε ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Ψωμιάδης, μαζί με την πρωταθλήτρια του τριπλούν, Ολγα Βασδέκη.

Η Ειρηνη Χαλιώτη, αντιδήμαρχος του Δήμου Αμαρουσίου, παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της ΚΕΔΕ. Την βράβευση έκανε ο Α΄ειδικός γραμματέας Θανάσης Ράπτης μαζί με τον αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης, Βαγγέλη Χατσατουριάν.

Τα σωματεία της Κύπρου έως το 1983, όταν και ιδρύθηκε η ΚΟΕΑΣ, ανήκαν στο δυναμικό του ΣΕΓΑΣ. Η ομοσπονδία τίμησε σήμερα την Κυπριακή ομοσπονδία, στο πρόσωπο του προέδρου της Αντώνη Δράκου. Την βράβευση έκανε ο έφορος του ΣΕΓΑΣ Σπύρος Καλοζούμης και ο άλλοτε πρωταθλητής των 400 μ. εμπ. Σταύρος Τζωρτζής.

Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε σήμερα όλους τους αθλητικούς συντάκτες στο πρόσωπο, του προέδρου του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου. Την απονομή έκανε ο αναπληρωτής ταμίας του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Χαχάμης μαζί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Μοναδική στιγμή η παρουσία των εκπροσώπων των 11 ιδρυτικών σωματείων, που συνεχίζουν και έχουν αγωνιστική δραστηριότητα. Την απονομή έκανε ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00