Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ολα έτοιμα για το "2ο Kallithea Night Run" (Σάββατο, 21/10)

Το Σάββατο (21/10) θα γίνει το 2ο Kallithea Night Run με την εκκίνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 21.00 το βράδυ στην πλατεία των Τζιτζιφιών στη συμβολή με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

 

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει δύο διαδρομές στα 5χλμ και τα 2,5 χλμ και η συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών αναμένεται να είναι ιδιαίτρερα μεγάλη. Μάλιστα η διαδρομή των 2,5χλμ φέτος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μικρής Αντριάννας που “έσβησε” ξαφνικά στα 10 της χρόνια από ανεύρισμα.

H διαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMS International και την IAAF, ενώ μέρος των εσόδων θα πάει στην ενίσχυση του έργου της UNICEF. Οι εγγραφές για συμμετοχή στον αγώνα συνεχίζονται μέχρι και σήμερα στα γραφεία του Φιλαθλητικού Καλλιθέας, στο Δημοτικό στάδιο Καλλιθέας (τηλ. 6982105047).

Τo Kallithea Night Run στηρίζει τη UNICEF και μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου της. Στον αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν πολλοί αθλητές και αθλήτριες στο πλάισιο της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00