Η Δαλάκα κάνει διάλειμμα με...200 μ. στο Πρωτάθλημα

Την παρθενική της εμφάνιση σε διοργανώσεις στη σάλα θα κάνει την ερχόμενη εβδομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η Κατερίνα Δαλάκα.

Η κορυφαία αθλήτρια των χαμηλών εμποδίων της περασμένης σεζόν, αποφάσισε να…σπάσει την μονοτονία της προπόνησης με μια κούρσα 200 μέτρων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για την 21χρονη εμποδίστρια του Πλούταρχου Σαρασλανίδη εξελίσσεται απόλυτα ικανοποιητικά κι αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους, που πάρθηκε η απόφαση της συμμετοχής στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός της σεζόν. «Γενικώς είμαι πολύ ορεξάτη, έχω μεγάλο ενθουσιασμό για την προσπάθεια που κάνουμε και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή των αγώνων. Σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο, είμαι σε καλύτερη κατάσταση σε όλους τους τομείς. Ο προπονητής μου αποφάσισε να κάνω μια κούρσα στον κλειστό και αυτό με χαροποίησε. Οι αγώνες πάντα σε βοηθάνε να γίνεις καλύτερη», είπε η Δαλάκα και συμπλήρωσε: «Εχω ήδη ξεκινήσει να κάνω προπονήσεις ρυθμών στα εμπόδια, κάτι που πέρυσι το έκανα τον Απρίλιο. Βασικός στόχος της σεζόν είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων».

Η Δαλάκα το 2014 διένυσε τα 400 μ. εμπ. σε 59.39, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ της, ενώ στη διάρκεια της σεζόν έτρεξε τέσσερις φορές την απόσταση κάτω από τα 60 δευτερόλεπτα.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι