Η Γαλένη συνεχίζει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Γαλένη. Η αθλήτρια του Δημήτρη Τσιφτσόγλου στην  ουσία θα κάνει ένα ξεμούδιασμα από την προετοιμασία της, δεδομένο του ότι από την αρχή της σεζόν δεν είχει μπει κάποιος αγωνιστικός στόχος, για τις διοργανώσεις της χειμερινής περιόδου.

Αντίθετα, βασική προτεραιότητα της ίδιας και του προπονητή της ήταν να βελτιώσουν ορισμένα σημεία στην τεχνική της. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της προσάθειες δοκίμασε και στο τριπλούν. «Δουλέψαμε αρκετά πάνω στο τριπλούν, μέσα από το οποίο πιστεύω πως θα βελτιώσει πολλά κομμάτια της τεχνικής της στο μήκος», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής για να συμπληρώσει: «Ισως στο πρωτάθλημα μπει και στο τριπλούν, όμως, αυτό θα το δούμε εκεί».

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κάνουν τον επόμενο αγώνα τους και οι δύο τριπλουνίστες του γκρουπ, ο Παύλος Μπόφτσης και ο Μανώλης Μακρής, που θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν επιδόσεις κοντά στα ρεκόρ τους. "Και τα δύο παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και περιμένω πως θα κάνουν έναν καλό αγώνα", είπε ο Τσιφτσόγλου.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι