"Ψάχνουν" όρια και καλές επιδόσεις

Στον Αγιο Κοσμά και στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο  στρέφεται αύριο (7/2) το αγωνιστικό ενδιαφέρον, καθως εκεί θα γίνουν ημεριδες κλειστού στίβου, στις οποίες μαλιστα ισχύουν τα όρια συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας. Ημεριδα κλειστού στίβου θα γίνει και στην Πάτρα.

Στην διοργάνωση του Αγίου Κοσμά, με στόχο να ξεμπερδέψει με το όριο συμμετοχής στην Πράγα, θα πάρει μέρος στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο πρωταθλητής του Φρανσουά Ντοφέν την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ πήδησε 16,21 μ., ενώ πριν από δύο εβδομάδες στον Αγιο Κοσμά είχε σημειώσει 16,45 μέυτρα. Το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός είναι 16,60 μέτρα.


Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μ. εμπόδία. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμό ψηλά στον δικέφαλο, που την άφησε πίσω στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά η Πεσιρίδου θα προσπαθήσει να τρέξει από νωρίς γρήγορα και να δείξει σε θεση να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο κορυφαίο γεγονός του χειμώνα.


Στα 60 μ. των ανδρών ο Μάκης Στεργιούλης θα εμφανιστεί με κεκτημένη ταχύτητα από την ημερίδα της περασμένης εβδομάδας, εκεί όπου έτρεξε σε 6.68.  Ο αθλητής του Κώστα Ηλία θέλει μια επίδοση καλύτερη από το 6.65, για να ξεμπερδέψει με το όριο για την Πράγα. Στην ίδια απόσταση θα πάρουν μέρος ο Βασίλης Τσούσης και ο Πάνος Τριβυζάς.  Την προπόνηση τους στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, θα συνεχίσουν στο επί κοντώ οι Στέλλα Λεδάκη και Λορέλα Μάνου.


Ο Κώστας Δουβαλίδης είναι το μεγάλο όνομα της ημερίδας που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα προέρχεται από το 7.63, του ΣΕΦ, που είναι μία από τις κορυφαίες επιδόσεις φέτος στην Ευρώπη στα 60 μ. εμπόδια. Στο μήκος θα πάρει μέρος η Εφη Κολοκυθά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου, την περασμένη εβδομάδα, «προσγειώθηκε» στα 6,06 μ. στον «Ρώσικο Χειμώνα».

Δείτε την προκήρυξη της Πάτρας

Το πρόγραμμα στον Αγιο Κοσμά

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης
13:00    60 μ. εμπ.. ( A ), μηκός (A-Π),     YCOS (PP & PK B;)
13:10    60 Μ. ΕΜΠ. ( Ε)        
13:20    60 Μ. ΕΜΠ. ( Π )        
13:30    60 Μ. ΕΜΠ. (ΠΠΑ΄)        
13:45    60 Μ. ΕΜΠ. (Γ)        
14:00    60 Μ. ΕΜΠ. (Κ)        ΥΨΟΣ (Γ-Κ)
14:15    60 Μ. ΕΜΠ. (ΠΚΑ΄)    ΜΗΚΟΣ (Γ-Κ )    
14:30    60 Μ. (A)        
14:50    60 Μ. (Γ)        
15:10    60 Μ. (Π)    ΤΡΙΠΛΟΥΝ  (Α-Π)    ΥΨΟΣ (Α-Π)
15:30    60 Μ. (Κ)    ΤΡΙΠΛΟΥΝ (Γ-Κ)  

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι