Ελληνικό ενδιαφέρον στο μίτινγκ της Γάνδης

Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το αυριανό μίτινγκ της Γάνδης, εξαιτίας του αυξημένου αριθμού Ελλήνων αθλητών, που θα πάρουν μέρος και θα διεκδικήσουν καλές εμφανίσεις.

Τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ο Ανδρέας Δημητράκης, που μετά την κούρσα των 800 μ. την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ, θα τρέξει 1.500 μ. στην Γάνδη.

Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου χρειάζεται μια επίδοση καλύτερη από το 3.43.20, προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για την Πράγα. Στα 3.000 μ. ο Μάρκος Γκουρλιάς  έχει στην άκρη του μυαλού του το 8.02.00, που είναι το όριο για την Πράγα.  Σε καλή κατάσταση είναι φέτος ο Πέτρος Κυριακίδης, που δείχνει σε θέση να τρέξει την απόσταση σε χρόνο καλύτερο από το 47.30, που θα του εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο αθλητής του Γιώργου Οικονομίδη, στην ημερίδα του ΣΕΦ τερμάτισε τα 400 μ. σε 47.98.
Η Ανδιάνα Φέρρα, μια εβδομάδα από το 7.61 της Βιέννης, θα επιδιώξει να βελτώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ της στα 60 μέτρα. Μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η συμμετοχή του Γιάννη Σταματελόπουλου και της Εφης Θεοδώρου στα 400 μ. εμπόδια. Οι δύοι αθλητές θα δοκιμάσουν σε ένα αγώνισμα, που δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των διοργανώσεων του κλειστού στίβου και το οποίο έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, εξαιτίας του στίβου, που στον κλειστό είναι 200 μέτρα.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι