Λίγο πριν το φινάλε της χρονιάς οι φίλοι του στίβου, όπως κάθε χρόνο θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες μέσα από τις σχετικές ψηφοφορίες, που θα «τρέξουν» ανά κατηγορία στο site του ΣΕΓΑΣ.

Το πρώτο καμπ προετοιμασίας για τις σκυταλοδρομίες 4Χ100 μ. έγινε το περασμένο δεκαήμερο στο Ηράκλειο. Οι κορυφαίοι άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν στην πόλη της Κρήτης με στόχο να βάλουν τις βάσεις για καλές εμφανίσεις τη χρονιά που έρχεται.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της ΕΠΑΚΑΒ οι σύνεδροι και τα μέλη της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ εξέδωσαν ψήφισμα τονίζοντας τα καίρια προβλήματα που αναζητούν άμεση λύση, αλλά και το ρόλο της πολιτείας, που καλείται να παίξει καθοριστικό ρόλο στα περισσότερα απ΄αυτά.

Ολοκληρώθηκε η φετινή ΕΠΑΚΑΒ

Δεκ Κυρ 2017
Ετικέτες: / Κατηγορία Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες της φετινής ΕΠΑΚΑΒ με προτάσεις και τοποθετήσεις των συνέδρων.

Με τα θέματα της Επιτροπής Ανάπτυξης ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας, της Πανελλήνιας Διάσκεψης (ΕΠΑΚΑΒ) για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τη νέα σεζόν η Σταματία Σκαρβέλη. Η πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας σε αγώνες στην Ιντιάνα έστειλε τη σφαίρα στα 17,77 μ. και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,37 μ. (16,76 μ. στον ανοιχτό).

Με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου άνοιξαν οι εργασίες της φετινής ΕΠΑΚΑΒ στο ξενοδοχείο ΟASIS στη Γλυφάδα. Ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, στις δράσεις της ομοσπονδίας, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός γενικότερα.

Στο γκρουπ του έμπειρου προπονητή, Τριαντάφυλλου Παπαευαγγέλου εντάχθηκε η Κατερίνα Δαλάκα με στόχο το καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου στο αγώνισμα των 400 μ. εμπόδια.

Πλούσιο θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας χρονιάς, το οποίο δίνει ευκαιρίες σε αθλητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης συνεχίζεται η προετοιμασία των ομάδων σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. Ανδρών- Γυναικών, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτου (9/12).