Ο Δήμος Θέρμου

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων,

προκηρύσσουν τον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο στις 19 Αυγούστου, με την επωνυμία:

3ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ΄΄

Παπαδάτες Πρέβεζας Σάββατο 19-8-2017 και ώρα 16:00 μμ

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παπαδατών ‘’ Ο Άγιος Κοσμάς ‘’, σε συνεργασία με το Δήμο Ζηρού και την Τοπική Κοινότητα Παπαδατών, διοργανώνουν για 2η φορά τον ορεινό αγώνα δρόμου με την επωνυμία ‘’ Το μονοπάτι του Αγίου Κοσμά ‘’.

4ο Corfu Old Town Trail

Αυγ Σαβ 2017

Προκηρύσσεται ο 4ος αγώνας με την επωνυμία «CORFU OLD TOWN TRAIL» που θα  διεξαχθεί την Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 και ώρα 18.30. 

Τρέχω στα μυστικά των Τζουμέρκων είναι το σύνθημα με το οποίο προκηρύσσεται ο 4ος αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία “Στην σκιά του Κριάκουρα” την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017 στα Θεοδώριανα Άρτας.

ΚΙΡΚΗ TRAIL

Αυγ Κυρ 2017

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξ/πολης και συνεπικουρούμενος από το τμήμα στίβου του Εθνικού Αλεξ/πολης, τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Θράκης, τη Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξ/πολης και το ΕΚΑΒ, διοργανώνουν αγώνα δρόμου περιπέτειας σε ορεινό έδαφοςστην Κίρκη Αλεξ/πολης, με την ονομασία “ΚΙΡΚΗ TRAIL” στις 20 Αυγούστου 2017, ημέρα Κυριακή, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μηλίνας-Γκάιντας», με ώρα έναρξης στις 17:30.

Μετά από την εξαιρετική επιτυχία της περσινής διοργάνωσης τόσο από πλευράς συμμετοχών αλλά κυρίως από θέμα οργάνωσης και παροχών, φέτος επιστρέφουμε ανανεωμένοι με νέα διαδρομή για τα 5κμ και 10 κμ στην γνώριμη περσινή διαδρομή.

Αυξέντια 2017

Αυγ Κυρ 2017

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Πιρουνιανών «Αξέντι»
Περιφέρεια Κρήτης, Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου
Δήμος Γόρτυνας
Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης

Ο  ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ Ο «ΠΑΝ» διοργανώνει το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017 και ώρα 17.00 (Απόγευμα) Ορεινό Αγώνα Δρόμου 16χλμ. & 4 χλμ. καθώς και παιδικό αγώνα 500μ ανωμάλου εδάφους στα Χάνια Πηλίου.

Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 9ο Ανδάνειο Αγώνα Δρόμου 17.000 μ. 

Στην πανέμορφη  Ήπειρο στα περήφανα Τζουμέρκα, σε μία προσπάθεια  ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της περιοχής του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και στην μνήμη του παππού μας και ταχυδρόμου της περιοχής Κώστα Κώστα, θα διοργανωθούν, υπό την αιγίδα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, την Κυριακή στις 27/08/2017, λαϊκός  μαραθώνιος αγώνας 42 χιλιομέτρων με την ονομασία ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ημιμαραθώνιος αγώνας 21 χιλιομέτρων  καθώς επίσης και  μικρός αγώνας (fun race) 7 χιλιομέτρων, με εκκίνηση και τερματισμό το χωριό Άγναντα Άρτας στο κέντρο άθλησης και αναψυχής (T.A.C).