ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι Xanthi Runners δηλώνουν παρών και στον 5ο Olympus Mythical Trail 2016...!

Την Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016, με αφετηρία και τερματισμό την τοποθεσία ΑηΓιάννης που βρίσκεται στις παρυφές του Λιτοχώρου θα διεξαχθεί στο Μυθικό βουνό των Θεών τον Όλυμπο, ο 5 αγώνας ορεινού τρεξίματος με την ονομασία Olympus Mythical Trail (Ο.Μ.Τ.).

 

Ο αγώνας διοργανώνεται κάθε χρόνο το πρώτο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Ιουλίου, η διαδρομή έχει κυκλική μορφή και η απόσταση της είναι 100 χλμ, με ανάβαση 6410 μέτρα, μέγιστο υψόμετρο 2910 μέτρα και ελάχιστο υψόμετρο τα 280 μέτρα.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Αηγιάννη στις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής όπου στην συνέχεια οι αθλητές θα περάσουν από τα σημεία Λιβαδάκι-Πριόνια-Ενιπέας-Γκόλνα-Λιτόχωρο-Σταυρός-Κορομηλιά-Πετρόστρουγκα-Οροπέδιο-Ζωνάρια-Σκολιό-Αγιαντώνης-Μπάρα-Μπιχτέσι-Πηγάδι για να τερματίσουν και πάλι στον Αηγιάννη.

Ο αγώνας έχει χρονικό όριο αποκλεισμού τις 28 ώρες. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα απαιτητικό σκληρό και συναρπαστικό αγώνα ultra-trail, που απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς βουνού, με άριστες σωματικές ικανότητες.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος περίπου 167 δρομείς. Ανάμεσά τους στην εκκίνηση θα δώσουν το δυναμικό τους παρόν τα παρακάτω εννέα μέλη του συλλόγου μας. Η σκέψη μας θα τους συντροφεύει.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και να έχουν έναν ωραίο αγώνα χωρίς τραυματισμούς.

Πρόκειται για τα μέλη μας:


Bib Αθλητής
177 DASKALOPOULOS Athanasios
211 DIMITRIADIS Christos
179 EFSTRATIOU Christos
188 KAMARIANAKIS Andreas
160 KALPAKIS Anastasios
192 KERASIDIS Xenokratis
10 LAMBAKIS Grigorios
191 SIDIROPOULOS Panagiotis
200 SPIRIDOPOULOS Elias

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τη σχετική σελίδα της διοργάνωσης στο link:https://www.omt100.com/
Επίσης θέλουμε να ευχηθούμε όλα να πάνε κατ’ ευχήν, τόσο για τους διοργανωτές, όσο και για τους αθλητές...

Ο Σύλλογος μας, εκφραστής του δρομικού κινήματος και του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας, δηλώνει παρόν και συνεχίζει δυναμικά..

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιωάννης Πυργελής Σεραφείμ Βασιλειάδης

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι