ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Κάρτα Υγείας EY CLUB προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους δρομείς του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Τη δυνατότητα να υποβληθούν χωρίς κανένα κόστος σε έναν βασικό εργαστηριακό έλεγχο υγείας ενόψει της συμμετοχής τους στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Κυριακής 3 Απριλίου, προσφέρει σε όλους τους δρομείς του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» η Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB, ως Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης.
 

 
Όλοι οι δρομείς που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους, θα αποκτήσουν εκτός των άλλων σημαντικών παροχών, τη δυνατότητα να υποβληθούν στον βασικό εργαστηριακό έλεγχο (γενική αίματος, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, CPK) χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
 
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ιδιωτικά Πολυιατρεία Κεντρικής Θεσσαλονίκης Doctor Care (Παγγαίου 1 και Κουντουριώτη 7, Έναντι λιμένος Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2315 555555, Δευτέρα - Παρασκευή: 07:30 - 20:00, Σάββατο: 07:30 - 15:00) έως το Σάββατο 2 Απριλίου, κατόπιν ραντεβού.
 
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν μαζί τους το αποδεικτικό ολοκλήρωσης της εγγραφής τους στη διοργάνωση και την αστυνομική τους ταυτότητα, καθώς και να έχουν κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού πριν από την προσέλευσή τους.
 
Επιπλέον, τα Ιδιωτικά Πολυιατρεία Κεντρικής Θεσσαλονίκης Doctor Care θα λειτουργήσουν την Κυριακή 3 Απριλίου ως επίσημος σταθμός ιατρικής υποστήριξης (medical point) για όλους τους συμμετέχοντες δρομείς στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», διαθέτοντας εφημερεύοντες ιατρούς, που θα είναι σε θέση να υποδεχθούν κάθε δρομέα που θα χρειαστεί ιατρική φροντίδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
Ο πρόεδρος της Κάρτας Υγείας ΕΥ CLUB, κ. Δημήτρης Καρατσιουμπάνης, αναφερόμενος στην συνεργασία με τη διοργάνωση, δήλωσε:
 
«Στην 6χρονη πορεία της η πρωτοπόρος Κάρτα Υγείας ΕΥ CLUB, συμμετέχει και στέκεται αρωγός κάθε σημαντικής πρωτοβουλίας με κοινωνικό μήνυμα που στόχο έχει να προάγει τις ανθρώπινες αξίες. Ο ΝΝ 11ος Μαραθώνιος ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’ αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός για τη χώρα αλλά και για τη Θεσσαλονίκη που είναι και η γενέτειρα του ΕΥ CLUB. Η συνδρομή μας συνιστά υποχρέωση κοινωνικής ευθύνης με διπλό μήνυμα. Την επιτυχία κάθε συνέργειας αθλητισμού, πολιτισμού, θεματικού τουρισμού και τοπικής αναπτυξιακής δράσης από τη μια κι από την άλλη τη σπουδαιότητα της πρόληψης στον τομέα της Υγείας.
Μαζί με μας και η πρότυπη μονάδα πρωτοβάθμιας υγείας Doctor Care, συνεργάτης της Κάρτας Υγείας ΕΥ CLUB, στηρίζει τη διοργάνωση και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε έκτακτο ιατρικό περιστατικό ως επίσημος σταθμός ιατρικής υποστήριξης. Το κάλεσμα αφορά όλους μας. Διοργανωτές, Φορείς, Αθλητές, Πολίτες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του ‘ευ αγωνίζεσθαι’».
 
Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

-