ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 κλείνουν οι εγγραφές για τον αγώνα 2ος Ημιμαραθώνιος Άρτας "Ο δρόμος του Γιοφυριού" | Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Ημιμαραθωνίου Άρτας "Ο Δρόμος του Γιοφυριού" θα ήθελε να ενημερώσει ότι οι εγγραφές και οι πληρωμές για την συμμετοχή στον αγώνα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας δε θα γίνεται δεκτή καμία εγγραφή ή πληρωμή. Επισημαίνεται επίσης πως δεν θα γίνονται εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

 

Θυμίζουμε ότι αντίτιμο συμμετοχής υπάρχει μόνο για την απόσταση του Ημιμαραθωνίου και για τη Σκυταλοδρομία Ημιμαραθωνίου ( 5,00€ το άτομο). Για τις υπόλοιπες αποστάσεις η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

Για όλες τις αποστάσεις υπάρχει προαιρετικά η δυνατότητα επιλογής ενισχυμένου πακέτου εγγραφής με βαμβακερό ή τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης με το αντίστοιχο κόστος.

 

Αναλυτικά, όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται στη φόρμα εγγραφής, καθώς και στη προκήρυξη του αγώνα, που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα τη διοργάνωσης: www.artahalfmarathon.gr

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 
 
 
 
 
 

 

-