ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τα Ananea Pilates + Yoga υποστηρικτής του αγώνα | 2ο Lycabettus Run Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τα Ananea Pilates + Yoga θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στον 2ο Lycabettus Run.

 

Τα health fitness studios, Ananea Pilates + Yoga, έχουν δημιουργήσει τους πληρέστερους χώρους εκγύμνασης του σώματος και φροντίδας του πνεύματος, στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι.

 

Η ιδιοκτήτρια, Νίκη Παπανικολάου, ένθερμη οπαδός του wellness, αναλαμβάνει να σας ξεναγήσει στο απόλυτο fitness περιβάλλον,όπου η διαδικασία της γυμναστικής μετατρέπεται σε fun αλλά άκρως αποτελεσματική δραστηριότητα.

 

Σ’ενα περιβάλλον ιδιαίτερα οικείο και φιλικό, όπου η ενέργεια έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μπορείς να ανακτήσεις την σωματική ενδυνάμωση και ψυχική χαλάρωση βελτιώνοντας την καθημερινότητά σου.

 

Tα Ananea Pilates + Yoga, είναι εξειδικευμένα studios για personal training ή άσκηση σε ολιγομελή τμήματα για Pilates equipment & matwork, Yoga (Vinyasa Flow, Aerial), και TRX functional training. Και στα δύο studios λειτουργεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με τα μηχανήματα του Pilates (Reformer, Tower & Wunda chair) όπου μπορεί κανείς να γυμναστεί σε γκρουπ των 2 ατόμων ή 4-6 ατόμων ή σε ατομικό επίπεδο, ολοκληρώνοντας έτσι την εμπειρία της μεθόδου με μία αίσθηση σωματικής χαλάρωσης κι ευεξίας για το μέγιστο αποτέλεσμα.

 

Ένας πλήρως οργανωμένος κι άρτια εξοπλισμένος χώρος με προνομιακά οικονομικά πακέτα, έμπειρους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κι ειδικούς του fitness, το Ananea Pilates + Yoga αποδεικνύεται στην πιο must activity.

 

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

 

Ananeωση…μία εσωτερική υπόθεση!

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι