Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνέντευξη Τύπου ΣΕΓΑΣ και της Οργανωτικής Επιτροπής του ΑΜΑ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του ΑΜΑ, ενόψει της 32ης διοργάνωσης του Μαραθωνίου Αθήνας, του Αυθεντικού που όπως γνωρίζετε θα διεξαχθεί στις 9/11.

 

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί το κοινωνικό πρόσωπο της διοργάνωσης, των συνεργαζόμενων με το Μαραθώνιο και το ΣΕΓΑΣ ΜΚΟ, των χορηγών και των υποστηρικτών του γεγονότος, οι οποίοι συμμετέχουν στο κοινωνικό πρόγραμμα του ΑΜΑ με σχετικές δραστηριότητες.  

 

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Intercontinental  (Συγγρού 89-93), στην αίθουσα Athenaeum Conference Center στις 12:00.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00