Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τις καλύτερες εντυπώσεις τελείωσε ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΝΙΚΗΣ ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ

Ο 1ΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ «ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΝΙΚΗΣ» ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2505 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1895 - ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, 13 09 2015.


Με τις καλύτερες εντυπώσεις τελείωσε ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΝΙΚΗΣ ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ. Το πρωινό της Κυριακής 13 09 2015 και ώρα 09.00 ξεκίνησε ο μοναδικός αγώνα που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τη συμμετοχή 180 αθλητών-δρομέων. Όλοι οι συμμετέχοντες προσήλθαν στο κάλεσμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Μαραθωνοδρόμων/Τριαθλητών του ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ για να τιμήσουν διπλά με τη συμμετοχή τους τη Μάχη του Μαραθώνα και τους 300 γενναίους πεσόντες Αθηναίους και Πλαταιείς αλλά και να φωνάξουν δρομικά με τη συμμετοχή και την παρουσία τους την ευγνωμοσύνη τους προς στον Γάλλο Φιλέλληνα Ελληνιστή Φιλόλογο Μισέλ Μπρεάλ τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε το άθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου που με την πρόταση του καθιερώθηκε το λαϊκότερο ατομικό άθλημα παγκοσμίως με την έναρξη των Πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτοί οι 200 αθλητές αναγνωρίζοντας τον εμπνευστή του Μαραθωνίου Δρόμου στάθηκαν σαν τότε στην Αφετηρία της Μαραθώνιας Διαδρομής έτοιμοι να βροντοφωνάξουν πως το δρομικό κίνημα γιγαντώθηκε, και ο Μαραθώνιος εξαπλώθηκε ενώ εκατομμύρια δρομείς τρέχουν στο άκουσμα του!

Θέλουμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους πρωταθλητές Ελλάδος που σύσσωμα στήριξαν τον αγώνα -που από του Χρόνου ευελπιστούμε να πάρει άλλες διαστάσεις , διεθνείς και με τη συμμετοχή πολλών αθλητών εγχώριων και αστέρων μεγάλου βεληνεκούς.

Θέλουμε κατά σειρά να ευχαριστήσουμε-την Πρωταθλήτρια και κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ Γυναικών Μαρία Πολύζου και όλη της την ομάδα Marathon team για τη συμμετοχή της, τον Διοικητή ΑΣΑΕΔ Σπύρο Ανδριόπουλο πολλάκις Πανελλήνιο Πρωταθλητή κάτοχο του Πανελληνίου ρεκόρ Ανδρών εδώ και 3 και πλέον δεκαετίες, τον Κυριάκο Λαζαρίδη μεγάλο Πρωταθλητή του Μαραθωνίου με τεράστιες επιδόσεις με νίκες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον παλαιό Πανελληνιονίκη και με διεθνείς διακρίσεις και αειθαλή Γεώργιο Μάλλιαρη που όπως ο Κυριάκος , και η Μαρία μας τίμησαν με την δρομική συμμετοχή τους στον αγώνα, τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Χρήστο Παπαχρήστο που δεν ήλθε λόγω ταξιδιού στην πατρίδα του για ανειλημμένες υποχρεώσεις αλλά μας έστειλε εγκάρδιους χαιρετισμούς και αθλητές της Εθνικής που συμμετείχαν στον αγώνα, τον Δημοσθένη Μαυρογιαννη παλαιό πρωταθλητή και παράδειγμα ήθους, τον γηραιότερο Μαραθωνοδρόμο της Ελλάδος και πολλάκις πρωταθλητή Βαλκανικών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων στους βετεράνους κο Στέλιο Πρασσά. Στο σημείο αυτό δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την εγκάρδια και με πολύ συναίσθημα επιστολή του Προέδρου της AIMS κου Paco Borao, οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς και τις ευχές του για το νέο αυτό αγώνα!

Όμως αυτός ο αγώνας δεν ήταν μόνο ότι είχε ψυχή από τους συμμετέχοντες αθλητές αλλά και η συμμετοχή των εθελοντών του Δήμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Τμήμα εθελοντισμού του Δήμου Μαραθώνα και την υπεύθυνη κα Χαμηλοθώρη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Αθλητικό Τμήμα του Δήμου κο Γ.Παπαβασιλείου και Π.Πασχάλη για τις αμέριστες προσπάθειες τους ώστε ο αγώνας να γίνει πραγματικότητα. Στο δύσκολο έργο της διοργάνωσης του αγώνα είχαμε επίσης και την συμπαράσταση του Μουσείου του Μαραθωνίου Δρόμου και της Διευθύντριας κας Ειρήνης Σπανού με την παρουσία της και δωρεά 6 εξαιρετικών βιβλίων για τον Μαραθώνα που απενεμήθησαν στους 3 άντρες και 3 γυναίκες νικητές/ριες.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου παλαιός ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και αστέρι του Παναθηναϊκού κος Σπύρος Λιβαθηνός ο οποίος εξ’αρχής συνέβαλλε στα μέγιστα ώστε να κάνουμε αυτόν τον αγώνα πραγματικότητα, ο Αντιδήμαρχος κος Ιωαν. Μπούσουλας ο οποίος βράβευσε και τους πρώτους μαζί με τους άλλους επίσημους του Δήμου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα Άγγελος Λένας, ο Πρόεδρος της Ένωσης γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα αλλά και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που παρέστησαν.

Ιδιαίτερη μνεία στον πρώην Δήμαρχο και επίτιμο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Αθηνών αλλά και Πρεσβευτή του Μαραθωνίου Δρόμου κο Σ. Ζαγάρη που προσέφερε τεράστια βοήθεια στο οργανωτικό κομμάτι και σε όλα τα επίπεδα για τη διοργάνωση αυτού του πρώτου και μοναδικού αγώνα. Ιδιαίτερη μνεία επίσης στον παλαιότερο Δρομικό Σύλλογο Αθηνών του ΣΔΥΑ και που δια της Προέδρου του κας Ελένης Μπερτσάτου και πολλών μελών του ΣΔΥΑ στήριξε τον αγώνα τιμής «Μισέλ Μπρεάλ» και τους ευχαριστούμε πολύ γι’αυτό.

Στον 1Ο ΑΓΏΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΝ ΝΙΚΗΣ ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας, την εταιρεία Asics μεγάλο αθλητικό χορηγό, την εταιρεία Shell και το μέλος του Συλλόγου μας κο Π.Αλεξανδρή Λ.Διονύσου 26, την εταιρεία κρεάτων Corfu Beretta, το Ανθοπωλείο «Casa di Fiori» κας Κυριακής Κεπέση Λ.Μαραθώνος 103, τους χορηγούς επικοινωνίας «ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ» και την Αθλητική Ιστοσελίδα «WWW.runningnews.gr»

ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΠΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 1,ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
Τ.Κ.19007
ΤΗΛ.2294097614
WWW.MILTIADES.GR Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΒΕΝΤΟΥΡΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00