Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση σχετικά με το κλείσιμο των εγγραφών και τον τρόπο εξόφλησης για τον αγώνα ΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 2015

Αγαπήτοί φίλοι δρομείς,

Βρισκόμαστε 10 περίπου μέρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα υπεραπόστασης ΚΡΟΝΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ 2015, και οι προετοιμασίες βρίσκονται στο απόγειο της, παρόλες τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και οι συμπολίτες μας, στο σύνολό τους.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής πράγματα, που πρέπει να διευκρινηστούν, όσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα:

1)Ο αγώνας θα διεξαχθεί πάση θυσία. Καμμία πολιτική αναταραχή ή κατάσταση δεν θα αποτρέψει την διεξαγωγή του, όποια και αν είναι τα επακόλουθα για την πατρίδα μας.

2)Οι εγγραφές θα κλείσουν οριστικά την Τρίτη 14/7 το απόγευμα στις 18.00.

3)Επειδή λόγω της ΄΄τραπεζικής αργίας΄΄ και των δεδομένων προβλημάτων που υπάρχουν ως προς το πολλοί αθλητές να εξοφλήσουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους για τον αγώνα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ως προς αυτό, και μπορείτε να εξοφλήσετε με την παραλαβή του αριθμού σας.

Τέλος θα θέλαμε να σας επισημάνουμε από την μεριά μας, ότι συνεχίζουμε πυρετωδώς, προκειμένου να σας δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, και να σας μείνει και φέτος αξέχαστος και ο αγώνας και η Αγιοπετρίτικη φιλοξενία.

Η Οργανωτική Επιτροπή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00