ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νυχτερινή προπόνηση με τον σύλλογος Δρομέων Ξάνθης στο Αυγό στις 29/06/2015

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης Xanthi Runners καλεί τα μέλη του αλλά και φίλους του Συλλόγου σε μια διαφορετική Προπόνηση καθώς την Δευτέρα 29 Ιουνίου, θα συναντηθούμε στις 20:00 μπροστά από το parking της Ιερατικής Σχολής και θα πραγματοποιήσουμε βραδινή ομαδική προπόνηση ανάβαση στο γνωστό μας “Αυγό” ή αλλιώς Σταύρος Τσακίρης (υψόμετρο 665μ.).

Η ανάβαση προς την κορυφή και η κατάβαση θα γίνει από το κλασικό μονοπάτι ανατολικά του βουνού που ξεκινάει από το Εκκλησιαστικό Λύκειο. Αφού αφήσουμε το πλατό (parking) μπαίνουμε στο μονοπάτι το οποίο αρχικά διασχίζει το πευκοδάσος και στη συνέχεια το δάσος από πουρνάρια. Συναντάμε την χαρακτηριστική ράχη με το εικονοστάσι και συνεχίζουμε ευθεία έως τη διασταύρωση προς Τσάλ. Στην συνέχεια τρέχοντας τραβερσάρουμε τις πετρώδεις πλαγιές και ανηφορίζουμε για τον κώνο της κορυφής. Θα έχουμε την χαρά κατά την διάρκεια της διαδρομής συντρέχοντας σε χαλαρωτικό ρυθμό να προσαρμοστούμε και να μυηθούμε τις τεχνικές ανάβασης και κατάβασης των μονοπατιών και τα μυστικά της νυχτερινής προπόνησης.
Ο Σύλλογός μας θα σας ενημερώνει κάθε φορά για τον προγραμματισμό των ομαδικών προπονήσεων, προτρέποντας σας για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.
Σας περιμένουμε όλες και όλους

Εκ του Δ.Σ.
Επισήμανση: Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τον φακό κεφαλής!
Ο Σύλλογός μας θα έχει την δυνατότητα να διαθέσει φακούς κεφαλής σε όσους δεν έχουν.

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Donoussa Trail Running

Donoussa Trail Running

Οκτ 18, 2019 Rate: 0.00

Cyclades Trail Cup 2019 - Kythnos Challenge

Cyclades Trail Cup 2019 - Kythno…

Οκτ 19, 2019 Rate: 0.00

Instagram Feed