Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - THE NORTH FACE ZAGORI MOUNTAIN RUNNING: Ανακάλυψε τα όρια σου στον τόπο πίσω από το βουνό

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ 13 ΧΩΡΕΣ!

 

Ο κορυφαίος αγώνας ορεινού τρεξίματος ΤheNorthFaceZagoriMountainRunningετοιμάζεται να υποδεχτεί για ακόμα μια χρονιά την eliteτων αθλητών και αθλητριών του ορεινού τρεξίματος!

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές θα τρέξουν για να ανακαλύψουν τα όριά τους, στα πανέμορφα μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου, στις 24-26 Ιουλίου 2015!

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 1.300 αθλητές έχουν ήδη ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοργάνωσης. Η συμμετοχή στον αγώνα TERAτων 80km, ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς, οι εγγραφές έχουν πλέον κλείσει για την συγκεκριμένη διαδρομή. Αντίστοιχα, με γοργούς ρυθμούς κινείται και ο μαραθώνιος των 42km, όπου πολύ λίγες είναι οι θέσεις που πλέον απομένουν. Η μαζικότερη συμμετοχή σημειώνεται στα 21kmκαι 10kmόπου οι εγγραφές θα συνεχιστούν κανονικά και τον μήνα Ιούλιο.

                                                                                         

Η βραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, που κάθε χρόνο ξεπερνάει τον εαυτό της και μεταφέρει το αθλητικό πνεύμα εκτός συνόρων της χώρας μας, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον και τα «βλέμματα» πολλών ξένων αθλητών κι αθλητριών. Η συμμετοχή των αθλητών του εξωτερικού εστιάζεται ήδη σε 13 χώρες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται συμμετοχές από χώρες όπως Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Αυστραλία, Αργεντινή, Αγγλία, Γερμανία, Ισραήλ, Ιταλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Σουηδία, Πολωνία και Αλβανία.

Στην 5η χρονιά της διοργάνωσης, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα μεγάλα ονόματα από τον χώρο του ορεινού τρεξίματος, που δίνουν και φέτος ραντεβού με στόχο την προσωπική τους διάκριση. Στους άντρες περιλαμβάνονται ονόματα όπως αυτά των Θεοδωρακάκου, Καλοφύρη, Giovanelli, Αρκουμάνη, Κωστόπουλου, Στεφανή, Κουρκουρίκη και Διαλεκτού. Αντίστοιχα, στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Καλογήρου, Μπαράτσα, Παπαποστόλου, Μπίκα και Τζιάτζια.

 

Οι μαγικές διαδρομές που θα διασχίσουν οι συμμετέχοντες φέρουν την προσωπική σφραγίδα της διοργάνωσης. Η εκκίνηση και ο τερματισμός για την διαδρομή των 80km θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/07, στο Τσεπέλοβο (με θετική υψομετρική διαφορά που υπερβαίνει τα 5.000 μέτρα). Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί η διαδρομή των 42km, με εκκίνηση τους Κήπους Ζαγορίου και τερματισμό στο Τσεπέλοβο. Την Κυριακή 26/07, η δράση μεταφέρεται και πάλι στους Κήπους για τους αγώνες των 21kmκαι 10km. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τις διαδρομές μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link: https://zagorirace.gr/index.php/gr/features/2015-04-05-10-31-48

 

Η διοργάνωση του Τhe North Face Zagori Mountain Running δεν σταματά να καινοτομεί, καθώς όσοι αθλητές τερματίζουν φέτος τους αγώνες των 80kmκαι 42km εμπρόθεσμα θα παραλαμβάνουν πέραν του αναμνηστικού μεταλλίου τους, το ειδικό μπλουζάκι finisherπου έχει σχεδιάσει η διοργάνωση γι’ αυτούς!

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο επίσημο κατάστημα του Μέγα Χορηγού της διοργάνωσης, FifthElement, στα Ιωάννινα, καθώς και στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: https://zagorirace.gr/index.php/gr/2014-11-19-00-57-12

 

Χορηγοί: The North Face, Fifth Element, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΙ»

 

Αποκλειστικός Χορηγός Φιλοξενίας: Zagori Excellence Network (ZEN)

 

Υποστηρικτής: Dimos

 

Θεσμικοί Υποστηρικτές: Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμος Ζαγορίου

 

Αποκλειστικός Αναμεταδότης:Novasports

Website: www.zagorirace.com

Facebook: www.facebook.com/TheNorthFaceZagoriMountainRunning

Twitter: https://twitter.com/ZagoriMR

Google+: https://plus.google.com/116261299872686436201/about

Hashtag: #ZagoriRace

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Υπεύθυνος Εγγραφών: Γιάννης Παπαστύλος

Τηλ:+30 6947085115

Τηλ: +30 2651037309

Γραφείο Τύπου αγώνων: ActiveMedia

Τηλ: +30 2109343020


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00