ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη SNFCC RUN 2015

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, είστε όλοι καλεσμένοι σε έναν βραδινό αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 4ήμερων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Ο αγώνας θα ξεκινήσει με τη δύση του ηλίου, στις 20:51.

Αφετηρία θα είναι το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ο αγώνας δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Θα επιβραβευτεί η προσπάθεια, η συμμετοχή και ο τερματισμός όλων των δρομέων.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του SNFCCRUN, καλούμε όλους τους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, να λάβουν μέρος σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να τερματίσουμε όλοι μαζί με χαμόγελα στο νέο πάρκο της πόλης μας.

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 23 Ιουνίου 2015

Ώρα Εκκίνησης: 20:51

Εκκίνηση: Παναθηναικό Στάδιο.

Τερματισμός: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαθέτουν σχετικά καλή φυσική κατάσταση και έχουν εγγραφή μέσω αυτού του ιστότοπου. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη άδεια απο τον κηδεμόνα τους.

Κόστος Συμμετοχής: Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Αγωνιστικό Πακέτο: Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα πάρουν αριθμό συμμετοχής, αναμνηστική τσάντα, t-shirt για τον αγώνα.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση: Δεν θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ούτε ηλικιακές κατηγορίες. Η διοργάνωση δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι θέλουν και μπορούν.

Διαδρομή: Εκκίνηση στον προαύλιο χώρο του ΠαναθηναικούΣταδίου-Λ.Βασιλίσσης Όλγας, αριστερά στη Λ.Βασιλίσσης Αμαλίας, και δεξιά στη Λ.Συγγρού με κατεύθυνση προς παραλία. Μετά το Ωνάσειο Νοσοκομείο, στο ύψος της οδού Λυσικράτους δεξιά στον παράδρομο και μέσω της οδού Ευρυπίδου στην είσοδο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τον τερματισμό.

Εγγραφές: Οι εγγραφές είναι περιορισμένες στον αριθμό των 2016 συμμετεχόντων χρονιά -ορόσημο που παραδίδεται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες πληροφορίες/Δηλώσεις συμμετοχής στο www.snfccrun.org

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι