Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Με χαρά θα σας καλωσορίσουμε στη Σύρο για το 2ο Ημιμαραθώνιο «Στο δρόμο του Δημήτριου Βικέλα για τη Σύρο», την Κυριακή 14 Ιουνίου

Με χαρά θα σας καλωσορίσουμε στη Σύρο για το 2ο Ημιμαραθώνιο «Στο δρόμο του Δημήτριου Βικέλα για τη Σύρο», την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Η αφετηρία και ο τερματισμός των αγώνων θα είναι στην Πλατεία Μιαούλη και οι αποστάσεις των αγώνων καθορίζονται ως εξής:

  • Ημιμαραθώνιος 21.000 μέτρων, Ανδρών – Γυναικών

  • Δρόμος 5.000 μέτρων, Ανδρών Γυναικών

  • Δρόμος 5.000 μέτρων, δυναμικό βάδισμα Ανδρών Γυναικών

  • Δρόμος 1.000 μέτρων, για παιδιά από Πέμπτη Δημοτικού έως Τρίτη Γυμνασίου

  • Δρόμος 500 μέτρων, για παιδιά Δημοτικών Σχολείων έως και Τετάρτη Δημοτικού.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Σύρου στηρίζει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία της Ερμούπολης αφού κάθε ενήλικας δρομέας, με την εγγραφή του στον αγώνα,συνεισφέρει στο ποσό που θα συγκεντρωθεί για να ενισχύσει την κοινωφελή δράση του Κέντρου.

Αγαπάμε τον αθλητισμό αλλά και τιμούμε και την ιστορία μας. Ο συνδυασμός των δύο αυτών στοιχείων μας κάνει να υποστηρίζουμε ακόμα περισσότερο το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Δίνεται, λοιπόν η δυνατότητα σε όλους, μικρούς και μεγάλους, να συμμετάσχουν και να πλημμυρίσουν τους δρόμους της Σύρου με αισιόδοξα μηνύματα. Πιστεύω ειλικρινά ότι αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη. Όλοι, με την ενεργή συμμετοχή μας, μπορούμε να δώσουμε κίνητρα στους νέους και στα παιδιά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε δράσεις δημιουργικές και όμορφες. Λέμε ΝΑΙ στον αθλητισμό και συμμετέχουμε ενεργά.

Να είμαστε όλοι εκεί, είτε ως συμμετέχοντες αθλητές είτε ως θεατές, θαυμάζοντας και χειροκροτώντας την προσπάθεια των συμμετεχόντων.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

syros half marathon 2015

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

dimos syros
ΧΟΡΗΓΟΙ
blue star ferries siros travel
new balance timex ironman
loux wind
oshee zylo
life ergometriko kentro colalzen
sport24radio typokykladiki
super market neoriou makryoniths
estia oinoagora
salad shop to spitiko tis agnis
kanakari terpsixori syrou
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
syros runners emporikos syllogos kykladon
enosi radioerasitexnon kykladon replay media syros
hotel francoise koini gnomi
ippikos omilos kykladon running magazine
aigaio tv syrostoday
chopper riders syros hellas lesxi fotofrafias syrou
soma ellinon proskopon surou syllogos xromatosfairisis syrou
podilates syrou  
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
sportevent

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00