Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η αγωνιστική δράση του συλλόγου δρομέων Ξάνθης 24-25/04/2015 - Ροδόπη, Βαρκελώνη, Αμβούργο, Μαδρίτη

Συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου μας για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους στους αγώνες που διεξήχθησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο στο Εσωτερικό της Χώρας καθώς και στο Εξωτερικό.

Συγκεκριμένα:
Πολλά συγχαρητήρια στα μέλη μας αλλά και σε όλους τους αθλητές τερματίσαντες και μη που παρά τα έντονα τοπικά καιρικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί, συμμετείχαν στην ultra γιορτή που διεξήχθει στην ακριτική περιοχή μας στα βουνά της Ροδόπης στον αγώνα Rodopi Challenge 2015. Πολλά συγχαρητήρια θα πρέπει για ακόμη μια φορά να δοθούν στους ζεστούς και πάντα φιλόξενους ανθρώπους της διοργάνωσης, οργανωτές εθελοντές και συντελεστές, που κάτω από τέτοιες ακραίες καιρικές συνθήκες δώσανε την δική τους προσωπική μάχη βγάζοντας και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό για να στεφθεί με επιτυχία και η φετινή διοργάνωση.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης και στα μέλη μας που το περασμένο σαββατοκύριακο συμμετείχαν και τερμάτισαν με πολύ καλές επιδώσεις σε δημοφιλής Μαραθωνίους και Υπερμαραθωνίους της Ευρώπης προβάλλοντας τον Σύλλογο και το Νομό μας στο εξωτερικό. Τριμελή εκπροσώπηση μελών μας είχαμε στους αγώνες, ULTRA TRAIL BARCELONA απόστασης 100 χλμ. που διεξήχθη στην ομώνυμη πόλη της Βαρκελώνης και στον 30ο Μαραθώνιο του Αμβούργου που διεξήχθη μέσα στην πόλη του Αμβούργου που λόγο του επετειακού χαρακτήρα συγκέντρωσε περίπου 26.000 αθλητές. Επίσης, διπλή ήταν και η εκπροσώπηση του συλλόγου μας στον Μαραθώνιο της Μαδρίτης.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00