6ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου Drama Wine Trail - 19/05/2024

Έρχεται ο πολυαναμενόμενος 6ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου Drama Wine Trail!

Ο αγώνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, στην περιοχή της Αδριανής, Δήμου Παρανεστίου Δράμας. Η εκκίνηση και τερματισμός θα δοθεί στο Κτίριο Κοινότητας Αδριανής.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης/Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Παρανεστίου και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδριανής, με την υποστήριξη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρανεστίου, του SYM Scooter Club Δράμας και, φυσικά, της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας, ανακοινώνουν με χαρά τη διοργάνωση του 6ου Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου "Drama Wine Trail". Αυτό το γεγονός εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της "ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ" για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Drama Wine Trail έχει φιλανθρωπικό στόχο, καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κοινότητας Αδριανής, μέσω του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αδριανής.

Ο αγώνας έχει ως στόχο την ανάδειξη των αμπελώνων και των Οινοποιείων της Ηδωνίδας Γης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανοιξιάτικη φύση της αμπελοπαραγωγού γης και να διασχίσουν τα οινοπαραγωγά κτήματα και Οινοποιεία σε δύο διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλες για όλα τα επίπεδα δρομέων.

Οι διαδρομές περιλαμβάνουν έναν αγώνα μήκους 12,5 χιλιομέτρων και έναν μήκους 7,3 χιλιομέτρων, και θα ακολουθήσουν κυκλική πορεία με ήπιες κλίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6977458584 (Κώστας Δολδούρας), στο email winetraildrama@gmail.com, καθώς και να ακολουθήσετε τις σελίδες της Διοργάνωσης στα social media:

Facebook: Drama Wine Trail

Instagram: @dramawinetrail

Ο 6ος Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου "Drama Wine Trail" σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας και να στηρίξετε την κοινότητα της Αδριανής για καλό σκοπό!

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ:

https://event.athletopia.com/drama-wine-trail-2024

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Run Karpathos 2024 - 1/06

Run Karpathos 2024 - 1/06

Μαϊ 21, 2024 Rate: 0.00

Red Bull BC One Cypher Greece:  Η Θεσσαλονίκη χόρεψε σε break ρυθμούς

Red Bull BC One Cypher Greece:…

Μαϊ 21, 2024 Rate: 0.00

Καλεντάρι