ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μεταγωνιστικό δελτίο αγώνα δρόμου ΙΣΣΩΡΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ 2019

O δεύτερος αγωνιστικός δόλιχος δρόμος 50 σταδίων «Ισσωρία Άρτεμις» ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στον Κότρωνα Λακωνίας με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Μια συνδιοργάνωση των Ομοίων της Μάνης, του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Εργαστηρίου Φυσιολογίας του ΕΚΠΑ, του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και άσκησης στην Ιατρική και του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

 

 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εκείνους που συμμετείχαν αλλά και ένα μεγαλύτερο σε όσους διοργάνωσαν και υποστήριξαν τον αγώνα.

 

 


Ιδιαίτερα μνεία στους μικρούς και μεγάλους εθελοντές μας, την ομάδα Διάσωσης Λακωνίας, το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και ιδιαίτερα το Διευθυντή κ. Ανάργυρο Μαριόλη, τον αστυνομικό διευθυντή κ. Βασίλη Τσιγαρίδη, το Αστυνομικό τμήμα Γυθείου και προσωπικά τον διοικητή κ. Γιώργο Βασιλάκο.

 

Νιώθω βαθειά προσωπική ευγνωμοσύνη στα πρόσωπα που συνέβαλαν με προσωπική εργασία για την επιτυχία του αγώνα, ιδιαίτερα στους: κ. Βασιλάκο Βασίλη, κ. Πουλικάκο Λεωνίδα, κ. Συλλαίο Παναγιώτη, κ. Καραμούζη Γιάννη, κ. Κληροδέτη Γιάννη, κ. Κουσουρή Κατερίνα, κ. Γαϊτάναρη Ξένια, κ. Τριάντου Ελένη, κ. Βαλαή Λίτσα και κ. Ζαράνη Φλώρα.

 

 

 

Την πρόεδρο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας κ. Ελένη Μπερτσάτου που συνόδευσε το σύλλογο σε ημερήσια εκδρομή και έτρεξε μαζί μας, τον Πρόεδρο των Σπαρτιατών Δρομέων κ. Νίκο Κωσταρίδη που μας στήριξε και ήταν παρών. Το σύλλογο Όραμα Ελπίδας και τον κ. Στέλιο Γραφάκο που βρέθηκε εκεί και διέδωσε τα μηνύματα του Συλλόγου: «Δώσε Ζωή», «Δώσε Ελπίδα», «Γίνε εθελοντής δωρητής μυελού των Οστών».