Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ZeniΘ προσφέρει την Κορυφαία ενέργειά της στον Μαραθώνιο της Ιστορίας, ως Κύριος Χορηγός της διοργάνωσης

Ο Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ καλωσορίζει στην οικογένειά του τη ZeniΘ, η οποία θα συνεισφέρει ως Κύριος Χορηγός και Αποκλειστικός Χορηγός Ενέργειας στην επιτυχία της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου. Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, που για άλλη μια χρονιά ξεπερνά όλες τις προσδοκίες και θα πλημμυρίσει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης με 20.000 ανθρώπους κάθε ηλικίας, θα έχει φέτος την Κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ.

 

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα αλλά και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, βρίσκεται δίπλα σας από το 2000, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών ανά την Ελλάδα.

Η εταιρεία, που είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, προσφέρει όλο και περισσότερες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα με σκοπό την εξυπηρέτηση των ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών διαφορετικού προφίλ, βασιζόμενη στη 19χρονη ιστορία της στην ελληνική αγορά και αξιοποιώντας τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μοναδικού μετόχου της, του ιταλικού κολοσσού ενέργειας ΕΝΙ.

 

Αναφερόμενος στην υποστήριξη του Μαραθωνίου της Ιστορίας, ο Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, δήλωσε:

«Η ZeniΘ επέλεξε να στηρίξει ως Κύριος Χορηγός την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση προκειμένου να τιμήσει τις ρίζες της, την πόλη της Θεσσαλονίκης, που από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο και ρεύμα. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ενέργειά μας στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό για ακόμα μία φορά. Καλή επιτυχία σε όλους!»

 

Ο 14ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - bwin, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

 

Δρόμος Ιστορίας, Διαδρομή Πολιτισμού... Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Σχετικά με τη ZeniΘ

Η ΖeniΘ, η εξέλιξη της εταιρείας ΑΕΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών, είναι ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η 1η εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει την  υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Από το 2000 δραστηριοποιείται με επιτυχία στην αγορά του φυσικού αέριου και το 2017 πραγματοποίησε την είσοδό της στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας συμμετείχε από το 2000- 7/2017 η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) και ο ιταλικός κολοσσός ενέργειας ΕΝΙ, οι οποίες κατείχαν το 51% και 49% της ΖeniΘ αντίστοιχα, με τη δεύτερη να έχει και τη διαχείριση του σχήματος. Από τις 20/07/2017, η ΕΝΙ αποτελεί τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Στo site της ZeniΘ, www.zenith.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα καινοτόμα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας, τις υπηρεσίες, και τις προσφορές της εταιρείας. Η ZeniΘ διαθέτει 7 καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών, τηλεφωνική εξυπηρέτηση (18321) και είναι η πρώτη εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλες τις πλατφόρμες social media (Facebook, Linkedin, Instagram και Twitter), διασφαλίζοντας την άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00