ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εκδρομή Ορεινού Τρεξίματος 12 ή 16χλμ. Γεράνεια όρη 1034μ. με τους Outdoor Games

Την Κυριακή 31 Μαρτίου τα #OutdoorGames υπό την καθοδήγηση του γνωστού σε όλους μας από τις διοργανώσεις αγώνων βουνού #Λουκά_Πρατίλα και της coach Αργυρώ Παπανικολάου, εξερευνούμαι τρέχοντας ένα λιγότερο γνωστό, κρυμμένο «θησαυρό» κοντά στην Αθήνα, τα πανέμορφα #Γεράνεια_Όρη!

Ο Λουκάς έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία, γνώσεις και διακρίσεις σε αγώνες τρεξίματος βουνού, θα σας μεταφέρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για το «Trail Running», όπως τις τεχνικές περασμάτων από διαφορετικά τερέν και εμπόδια, τις τεχνικές στις ανηφόρες και τις κατηφόρες, τη διαχείριση δυνάμεων, τις αναπνοές κ.α., ενώ θα γνωρίσετε τρέχοντας ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό βουνό.

Μετά το τέλος της προπόνησης-τρεξίματος, θα μεταφερθούμε με το λεωφορείο στο #Λουτράκι για χαλάρωση-φαγητό, κουβέντα για όσα μάθαμε, αλλά και γιατί όχι…μια δροσερή #βουτιά στη #θάλασσα για αποκατάσταση!

Αποστάσεις τρεξίματος

 Απόσταση 12 χλμ.
Συνολική υψομετρική: 750μ.
Διάρκεια δραστηριότητας: 2.5 – 3+ ώρες (ανάλογα το ρυθμό)

 Απόσταση 16 χλμ.
Συνολική υψομετρική: 950μ.
Διάρκεια δραστηριότητας: 3 – 3.5+ ώρες (ανάλογα το ρυθμό)

Οι διαδρομές βρίσκονται από την #βόρεια και όχι τόσο γνωστή πλευρά του βουνού, ενώ θα ανέβουμε και στην κορυφογραμμή ώστε να απολαύσουμε τη θέα από την κορυφή #Πίντιζα_1034μ.

 Κόστος συμμετοχής : 25€ (με ΦΠΑ)

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της εκδρομής, τις διαδρομές τρεξίματος καθώς και #ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην ιστοσελίδα.

http://outdoorgames.gr/game/gerania-trail-run/

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Zagori Race

Zagori Race

Ιουλ 19, 2019 Rate: 0.00

7ος Ευρυτάνειος Δρόμος

7ος Ευρυτάνειος Δρόμος

Ιουλ 20, 2019 Rate: 0.00

Instagram Feed