ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η LG θα δώσει το παρών στο Spetses Mini Marathon 2018 με τους LG Αθλητές του Αύριο

Φέτος στο πρόγραμμα ΕΚΕ της εταιρείας θα συμμετέχουν ο Γιάννης Δρυμωνάκος και νέοι ανερχόμενοι αθλητές

 

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2018 — Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’, η LG Electronics (LG) θα βρίσκεται στο νησί των Σπετσών για την όγδοη διοργάνωση του Spetses Mini Marathon που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Οκτωβρίου, και θα δώσει την ευκαιρία σε νέους αθλητές να ζήσουν από κοντά το μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας. Έπειτα από την ανακοίνωση της χορηγίας όλων των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 ετών από την εταιρεία, τόσο στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. όσο και στον Κολυμβητικό Αγώνα των 1,5 χλμ., η LG ανακοινώνει και άλλες αθλητικές πρωτοβουλίες για παιδιά και εφήβους αναδεικνύοντας τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού.

 

Με στόχο να φέρει τους νέους αθλητές σε επαφή με τους μέντορές τους και να αντλήσουν έμπνευση και γνώση από αυτούς, η LG για ακόμα μία χρονιά προσκαλεί καταξιωμένους  αθλητές να μιλήσουν στα παιδιά για τις εμπειρίες τους. Έτσι, με πρωτοβουλία της LG, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, πρωταθλητής κολύμβησης με συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιάδες, η Γεωργία και Μαρκέλλα Δαμασιώτη, καθώς και ο Απόστολος Παπαστάμος, νέοι και βραβευμένοι αθλητές στην κολύμβηση με πολλές προοπτικές, θα βρεθούν με μικρούς και έφηβους αθλητές του σχολείου των Σπετσών προκειμένου να τους μεταδώσουν το αθλητικό πνεύμα, τις αξίες του αθλητισμού και του δραστήριου και υγιούς τρόπου ζωής.

 

Η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετέχουμε και φέτος στο Spetses Mini Marathon με το πρόγραμμα LG Αθλητές του Αύριο, μια πρωτοβουλία που προσφέρει σημαντικά στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την αξία του αθλητισμού. Η ενεργή συμμετοχή της LG στη δημοφιλή διοργάνωση επιβεβαιώνει τη στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας να υποστηρίζει ενέργειες με κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού με στόχο την προσφορά στην κοινωνία και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου».

 

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα  καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό  δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG κατέγραψε παγκόσμιες πωλήσεις 55,4 δισ. USD (61,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2017. Η LG Electronics αποτελείται από πέντε επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Τηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, Εξαρτήματα Οχημάτων και Επαγγελματικές Λύσεις (Β2Β). Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

Επισκεφτείτε την LG στα:

 

  www.lg.com/gr

  LG Magazine

  www.facebook.com/lghellas

  www.LinkedIn.com/lghellas

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι