ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 12oς Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων. Εκδρομή ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδρομή στα Ιωάννινα στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2018 για τη συμμετοχή στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων με 106 αθλητές κι αθλήτριες.

 

Συγκεκριμένα, ήταν ένα δυνατό διήμερο, όπου το Σάββατο, αφού χαρήκαμε τις ομορφιές της πόλης και της λίμνης Παμβώτιδας, συμμετείχαμε δυναμικά στο αγώνισμα των 5 km κι απολαύσαμε τις παροχές της Διοργάνωσης (happenings και pasta party). Η Ανδρονίκη Βρυώνη αναδείχτηκε πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία και η Καλλιόπη Δεσύλλα Τρίτη στην δική της ηλικιακή κατηγορία.   Την Κυριακή, δεύτερη μέρα της εκδρομής μας, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, επίσης, πήραν μέρος στα 10km, οπου η Μαρία Τσούρα αναδείχτηκε πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία και η Αλεξάνδρα Τζιάτζιου δεύτερη ενώ στα 30km όπου η Ελένη Αθανασίου  αναδείχτηκε πρώτη στην ηλικιακή της κατηγορία και η Αννυ Κουράση δεύτερη στην αντίστοιχη δική της. Παράλληλα όλοι τερμάτισαν με επιτυχία κι ικανοποίηση.

Οι ΑΘΗΝΑΙ ΔΡΟΜΕΙΣ αποχαιρετίσαμε τα Ιωάννινα με πολλά χαμόγελα, παίρνοντας μαζί μας και το βραβείο της πολυπληθέστερης ομαδικής συμμετοχής του Αγώνα, με το οποίο μας τίμησε ευγενικά η διοργάνωση. Η βράβευση αυτή οφείλεται στη μεγάλη αγάπη των μελών των φίλων, που άμεσα αγκάλιασαν την εκδρομή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους αλλά και τον καθένα ξεχωριστά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Το ΔΣ του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00