Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στέργιος Αράπογλου - Κάλεσμα υποδοχής

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2018, ο ιατρός και χειρούργος Στέργιος Αράπογλου ξεκίνησε την υλοποίηση ενός δρομικού εγχειρήματος κι ενός δρομικού ονείρου του Δασκάλου μας Τάκη Σκουλή, συνολικού μήκους 1400 km περίπου, διασχίζοντας όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα.

 

Η εκκίνηση δόθηκε από το Ορμένιο του Νομού Έβρου και ο τερματισμός θα γίνει στο Ακρωτήριο Ταίναρο του Νομού Λακωνίας, από το βορειότερο, δηλαδή, μέχρι το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδος.

Ως «Αθηναίοι Δρομείς» θα θέλαμε, όταν θα είναι σχετικά κοντά μας, να τον προϋπαντήσουμε, να τον στηρίξουμε να τον ενθαρρύνουμε και να του απευθύνουμε τις θερμότερες ευχές μας.

Μαζί μας θα είναι και ο δάσκαλος μας Τάκης Σκουλής.

Προτείνουμε σ’ όσους το επιθυμούν να έρθουν μαζί μας το απόγευμα της Πέμπτης 27/9/2018 στη διαδρομή από την Ψάθα στην Αγία Σωτήρα.

Μπορείτε να στέλνετε diamantisgio@gmail.com ή να τηλεφωνείτε στον κ. Γεώργιο Διαμαντή 6977360245. 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00