Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Volkswagen, Επίσημος Χορηγός του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, «τρέχει» με τη δική της ομάδα στη διοργάνωση

Την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια της Volkswagen θα έχει ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου με την συμμετοχή περίπου 20.000 δρομέων από όλο τον κόσμο. Με έναν στόλο 10 αυτοκινήτων Volkswagen στη διάθεση της διοργάνωσης και με το ηλεκτροκίνητο e-up! by Protergia να συνοδεύει τον αγώνα ως όχημα χρονομέτρησης, η Kosmocar-Volkswagen στηρίζει ως Επίσημος Χορηγός τον μεγάλο αυτό αθλητικό θεσμό.



Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στους δύο μεγαλύτερους αθλητικούς θεσμούς της Βόρειας Ελλάδας, καθώς ήταν Επίσημος Χορηγός και στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του περασμένου Απριλίου. Οι δύο διοργανώσεις, οι οποίες πέραν του αθλητικού, έχουν κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα, αποτελούν την εαρινή και τη φθινοπωρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης.

Η Kosmocar Α.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας των Επιβατικών και Επαγγελματικών αυτοκινήτων Volkswagen, θα «τρέξει» στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με τη δική της ομάδα δρομέων, την “VOLKSWAGEN RUNNING TEAM”, στην οποία θα πάρουν μέρος περίπου 250 φίλοι της μάρκας Volkswagen, καθώς και εργαζόμενοι του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Eμπόρων της Kosmocar.

Αναφερόμενος στη χορηγία του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, ο κ. Θανάσης Κονιστής, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, δήλωσε:
«Κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση είναι μια ευκαιρία για την Volkswagen, να προάγει τις αξίες της αγωνιστικότητας και της συνεχούς προσπάθειας. Αυτό επιβεβαιώνεται από την σταθερή πρακτική της να πρωταγωνιστεί σε μεγάλα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα, ενισχύοντας από τη μια το μαζικό αθλητισμό στη χώρα μας, και από την άλλη τη συλλογικότητα. Τα δύο τελευταία χρόνια το κάνουμε πράξη παίρνοντας σταθερά μέρος στον Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” και τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης Protergia, αθλητικές διοργανώσεις που με το κύρος τους και την μαζική συμμετοχή έχουν τη δύναμη να προωθήσουν τέτοιου είδους μηνύματα».

Παράλληλα, ο κ. Κονιστής αναφέρθηκε στις ενέργειες που έχει προγραμματίσει η Volkswagen στο πλαίσιο της παρουσίας της στον «Νυχτερινό»:
«Για τον σκοπό αυτό οργανώνουμε και φέτος με συλλογικό αγωνιστικό πνεύμα την Volkswagen Running Team, για τη συμμετοχή της στο 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης με 250 δρομείς, μετά από κάλεσμα σε πελάτες και φίλους με προσωπικές προσκλήσεις, μέσω των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Kosmocar. Επίσης, την δυναμική μας παρουσία προβάλλουμε με ειδικό περίπτερo, με happenings και προβολή των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Volkswagen, την ημέρα του αγώνα.

Καταλήγοντας, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης της 13ης Οκτωβρίου:
«Το βασικό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους φίλους της Volkswagen και σε όλους, είναι πρώτα απ’ όλα η αξία συμμετοχής σε αυτό το μεγάλο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός. Με κύρια μηνύματα, την αγωνιστικότητα, την αλληλεγγύη και την ομαδικότητα, και στόχο τον Άνθρωπο, που πρέπει να είναι το κέντρο κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο δρόμο (ώρα έναρξης 18:45) με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο, καθώς και τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Τρέχουμε… Δεν κοιμόμαστε!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00