Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, γνωστοποιεί με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας του με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ).

 

Από την αρχή της σύστασής της το 2012, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ), πρεσβεύει αρχές και αξίες με στόχο την προστασία της κοινωνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο πρώτος «πράσινος» μαραθώνιος της Κύπρου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) συστάθηκε το 2012 με την ψήφιση του Περί Στοιχημάτων Νόμου 106(I)/2012. Αποτελεί Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή με οικονομική ανεξαρτησία και αυτοτέλεια. Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού έχει συντάξει Σχέδιο Δράσης για τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό όπου κυριότερος στόχος είναι η προστασία του κοινού και η προαγωγή υπεύθυνων πρακτικών όσο αφορά την ενασχόληση με το στοίχημα και το τυχερό παιχνίδι. Η Αρχή χαρακτηρίζεται από αξίες οι οποίες διέπουν τη λειτουργία και το πεδίο δράσης της, τις προθέσεις και τις επιδιώξεις που έχει θέσει: Δέσμευση, Συμμόρφωση, Σεβασμός-Ακεραιότητα, Αξιοπιστία, Επαγγελματισμός και Υπευθυνότητα.

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο διεξαγωγής του, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος διαθέτει την πιστοποίηση από  την AIMS, τη Διεθνή Ομοσπονδία Μακρινών Αποστάσεων, γεγονός που τον κατατάσσει αυτόματα σ’ ένα κλειστό «κλαμπ» δρομικών διοργανώσεων, που με τα συγκεκριμένα διαπιστευτήρια. Παράλληλα είναι η μοναδική αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, η οποία βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο από τα Sports Marketing Awards Ελλάδος.

Στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο συμπεριλαμβάνονται οι διαδρομές του Κλασσικού Μαραθώνιου (42.195 χλμ), του Ημιμαραθώνιου  δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, των 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1Km για τους ενήλικες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com/


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00