Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κική Ισπαχανίδου, μια τυφλή μαραθωνοδρόμος στο Andros Trail Race 2018

Η χαρά της συμμετοχής και της προσπάθειας που μετουσιώνεται σε θέληση για δράση...

 

Κική Ισπαχανίδου, μια τυφλή μαραθωνοδρόμος στο Andros Trail Race 2018

Χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκριθήκαμε θετικά στην πρόταση του Advendure και του Δημήτρη Ραυτόπουλου να φιλοξενήσουμε φέτος στα μονοπάτια της Άνδρου, στον αγώνα ορεινού τρεξίματος,  μια εκ γενετής τυφλή αθλήτρια μαραθωνοδρόμο, την Κική Ισπαχανίδου κάτι που πρώτη φορά γίνεται στην χώρα μας και είναι σπάνιο και διεθνώς. Έχει συμμετάσχει και τερματίσει  σε τρείς Μαραθώνιους 42 χλμ στην Αθήνα. Το τρέξιμο αποτελεί για αυτήν ύψιστη πηγή ψυχαγωγίας , χαρακτηριστικά λέει ότι η αίσθηση του ανέμου στο πρόσωπο όταν τρέχεις , είναι Θεϊκό χάδι. Η Κική ζει στην Αθήνα με τα τρία παιδιά της και εργάζεται δώδεκα χρόνια τώρα στον ΕΟΠΥΥ.

Το μεγάλο  όνειρο  της είναι να συμμετάσχει σε αγώνες βουνού και να ζήσει την πανδαισία της αίσθησης της κορυφής , ελπίζει ότι η Άνδρος και οι κορυφές της θα είναι η αρχή της υλοποίησης του ονείρου της.

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους ξεκινήσαμε αυτό το «ταξίδι» συμπυκνώνονται στη συμμετοχή αυτής της αθλήτριας: η χαρά της συμμετοχής, της προσπάθειας που μετουσιώνεται σε θέληση για δράση... Μακάρι το παράδειγμά μας να βρει μιμητές και να εμπεδοθεί η πεποίθηση ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες αλλά και το τρέξιμο δε γνωρίζουν τέτοιου είδους σύνορα και  (υπό συνθήκες) μπορούν να απευθύνονται σε όλους. Εμείς εδώ στο Andros Trail Race ανοίγουμε μια μεγάλη αγκαλιά και την περιμένουμε!

Την Κική Ισπαχανίδου θα συνοδεύσει σε αυτό το ταξίδι στα μονοπάτια της Άνδρου ο Δημήτρης Ραυτόπουλος - μια ευγενική ψυχή κρυμμένη σ’ένα δρομέα μαραθωνοδρόμο ανιχνευτή βουνών , θαλασσών…-  μ’ ένα μικρό σκοινί να τους ενώνει και να «ακούει την καρδιά της»..!

Ραντεβού στις 28 & 29 του Σεπτέμβρη.

Η ομάδα Διοργάνωσης του Andros Trail Race


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00