ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του Δόλιχου Δρόμου - Ισσωρία Άρτεμις στις 23 Σεπτεμβρίου στην Ανατολική Μάνη

Στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή του Δόλιχου Δρόμου - Ισσωρία Άρτεμις στις 23 Σεπτεμβρίου στην Ανατολική Μάνη οι συνεργαζόμενοι φορείς ανακοινώνουν τα εξής: 

 

 

  • Έχουν καλυφθεί περισσότερες από τις μισές θέσεις συμμετοχής και εκτιμάται ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν σύντομα. Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν χωρίς αντίτιμο.
  • Στον αγώνα των 50 σταδίων (9,6 χλμ) θα λάβουν μέρος μεγάλα ονόματα του μαραθωνίου δρόμου. Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμοςΜαρία Πολύζου (Κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ Μαραθωνίου Δρόμου), ο πρωταθλητής ορεινού τρεξίματος Δημήτρης Θεοδωρακάκος (Ανίκητος στους αγώνες αντοχής στο βουνό), η ταλαντούχα μαραθωνοδρόμος Γιώτα Βλαχάκη (Μία εκ των τριών Ελληνίδων που έτρεξαν με το εθνόσημο στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο της Βραζιλίας), η τοπ δρομέας Στεφανία Λεοντιάδου (Πρωταθλήτρια αγώνων αντοχής). 
  • Περίπου 80 μεταπτυχιακοί φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα λάβουν επίσης μέρος στον αγώνα
  • Σύλλογοι Δρομέων από όλη την Πελοπόννησο θα ταξιδέψουν στη Λακωνία για να λάβουν μέρος στον αγώνα
  • Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των εθελοντών που θα συμβάλλουν στη διοργάνωση του αγώνα
  • Ο Δόλιχος Δρόμος - Ισσωρία Άρτεμις θα βιντεοσκοπηθεί και με χρήση drone και τα σχετικά πλάνα θα δοθούν στα ΜΜΕ.
  • Στην ιστοσελίδαwww.homoioimanis.com μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, τη διαδρομή και τις δηλώσεις συμμετοχής. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε ιστορικά στοιχεία για τον 1ο Δόλιχο Δρόμο - Ισσωρία Άρτεμις και πληροφορίες για την περιοχή. 
  • Η εκκίνηση θα δοθεί λίγο έξω από το λιμάνι του Σκουταρίου με τερματισμό το λιμάνι του Κότρωνα όπου θα γίνουν και οι απονομές των μεταλλίων.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν το Ινστιτούτο για την προβολή & ανάπτυξη της Μάνης "Όμοιοι της Μάνης", το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική (ΙΕΦΑΙ), ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και το Εργαστήριο Φυσιολογίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει γιορτή χαράς του αθλητισμού με μοναδικό κίνητρο τη συμμετοχή για την ανάδειξη των αξιών του αθλητισμού και της άσκησης ως συμπληρωματικής θεραπευτικής μεθόδου στην ιατρική και την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Μάνης. 

Με ιδιαίτερη τιμή

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00