Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ισχυρή παρουσία του ΣΔΥΜ στο "1° Καλαμάτα Bikos Relays"

Τo 1° Καλαμάτα Βίκος Relays είναι πραγματικότητα και ανήκει πλέον στην ιστορία.

Κάτω από καλές καιρικές συνθήκες, στον ανοιχτό χώρο του Elite City Resort πραγματοποιήθηκε το Βίκος Relays, όπου εκατοντάδες πολίτες της Καλαμάτας, πήραν τη σκυτάλη με επώνυμους, την εκκλησία, τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, τους ολυμπιονίκες, με διάφορους συλλόγους και ενώθηκαν μικροί και μεγάλοι, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα, ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε μέσα από τον αθλητισμό και μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις, μια κοινωνία καλύτερη, στηρίζοντας ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Αυτός ήταν και ο σημερινός φιλανθρωπικός σκοπός της διοργάνωσης, που μέσα από τις σκυταλοδρομίες τρεξίματος, θέλησε να ενισχύσει το έργο που πραγματοποιεί το ΚΕΦΙΑΠ (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης).
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συμμετείχε σ' αυτήν την προσπάθεια με 60 και πλέον δρομείς, οι οποίοι σχημάτισαν τις δικές τους τετράδες σκυταλοδρομίας, φέρνοντας μάλιστα και συμβολικές διακρίσεις σε χρόνο, μιας και υπήρχε ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ήταν αυτός που έδωσε την εκκίνηση μαζί με τον παλιό ποδοσφαιριστή και Μεσσήνιο Νίκο Λυμπερόπουλο, ενώ τη σκυτάλη πήραν και αγωνίστηκαν πολλοί επώνυμοι, όπως από πλευράς Περιφέρειας η αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς και Αντωνία Μπούζα, ο παγκοσμιος πρωταθλητής στο τενις με αμαξιδιο Γιώργος Λαζαρίδης, η Καλαματιανή Ολυμπιονίκης με την εθνική πόλο Βούλα Κοζομπόλη, η οποία είναι πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, η ολυμπιονίκης στη πάλη Σταυρούλα Ζυγούρη και άλλοι διακεκριμένοι αθλητές και προσωπικότητες.
Παρουσία κατά τη διάρκεια των αγώνων είχε και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος.
Γενικά ήταν ένας αγώνας γιορτή, όπου μικροί και μεγάλοι, αλλά και άτομα με κινητικά προβλήματα, απόλαυσαν μοναδικές στιγμές και έστειλαν το μήνυμα αλληλεγγύης και ότι στον αθλητισμό δεν γίνονται διακρίσεις.
Το ΔΣ συγχαίρει τα μέλη του για την παρουσία τους στους ανωτέρω αγώνες που έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00