Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Προκήρυξη MIONIA RUN 2018

Ημιορεινός αγώνας δρόμου 5Km στην Αγία Ευθυμία – Δηλώστε συμμετοχή

 

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Ευθυμία στις 18 Αυγούστου 2018, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2018. Είναι ο 1ος ημιορεινός αγώνας δρόμου,σε αγροτικούς δρόμους και μονοπάτια γύρω από την Αγία Ευθυμία Φωκίδας, απόστασης 5Km και φέρει την ονομασία MIONIA RUN.

 

Στον αγώνα αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος άτομα από 12 ετών και πάνω συμπληρώνοντας την αίτηση που υπάρχει στο τέλος του κειμένου.

Για την συμμετοχή στον αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης που μπορείτε να κατεβάσετε, να τυπώσετε κι αφού την συμπληρώσετε, να την παραδώσετε στη γραμματεία του αγώνα την ημέρα διεξαγωγής του.

Για άτομα από 18 ετών και πάνω βρείτε την υπεύθυνη δήλωση ΕΔΩ 

Για τα παιδιά ηλικίας από 12 έως 18 ετών η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον κηδεμόνα τους. Βρείτε την υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα ΕΔΩ

Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές και μέχρι λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Αφετηρία: Πλατεία Αγίας Ευθυμίας-Ώρα 9.00 π.μ.

Δώρα:

  • Στους δυο νικητές από ένα εισιτήριο για Σπέτσες για τον αγώνα Spetses mini Marathon (Χορηγία HELLENIC SEAWAYS)
  • Δωροεπιταγές για αθλητική ένδυση και αθλητικά ρούχα (μετά από κλήρωση)
  • Αναμνηστικές μπλούζες σε όλους.

Ο αγώνας γίνεται σε συνεργασία με το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Δελφών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα παραδοθούν στον εκπρόσωπο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Δελφών που θα παρευρίσκεται στον αγώνα.

Ελάτε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε στους δρόμους γύρω από την Αγία Ευθυμία και παράλληλα να εκδηλώσουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία.

Μας αφορά όλους

Συμμετέχουμε – Συμβάλλουμε

Εγγραφές εδώ: https://agiathimia.com/mionia-run-5km-agia-efthimia/

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00