ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συνεχίζει να μας δροσίζει και στον 2οRadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Με γνώμονα την επιτυχημένη συνεργασία της 1ης διοργάνωσης, ο RadissonBlu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά να  δροσίζουντους αθλητές του αγώνα. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ως πρεσβευτής του υγιεινού τρόπου ζωής, συνεχίζειγια ακόμη μια χρονιά, να είναι το «επίσημο νερό» του RadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, αποτελώντας πηγή δροσιάς για κάθε συμμετέχοντα.

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ προέρχεται από υπόγεια υδάτινη φλέβα, αγνό και καθαρό και εμφιαλώνεται στην πηγή στον Άγιο Νικόλαο Στέγης στην Κακοπετριά σε φιάλες PET που κατασκευάζονται δευτερόλεπτα πριν την εμφιάλωση τους, χωρίς να το αγγίζει ανθρώπινο χέρι.

Το εμφιαλωτήριο στην Κακοπετριά είναι εξοπλισμένο με αυτοματοποιημένα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η όλη διαδικασία εμφιάλωσης είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας  HACCP. Το ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι αναγνωρισμένο επίσημα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Το νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως  Φυσικό Μεταλλικό  γιατί προέρχεται από υπόγεια υδάτινη φλέβα, είναι καθαρό από οποιαδήποτε μικροβιολογική μόλυνση, είναι σταθερό στην ποιοτική του σύνθεση και εμφιαλώνεται ανέπαφο στην πηγή, χωρίς καμιά τεχνική παρέμβαση που θα αλλοίωνε την αρχική του σύσταση.  

Πέραν της ασύγκριτης ποιότητας του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είναι το μοναδικό Κυπριακό νερό του οποίου η φιάλη είναι τετράγωνη, μια ιδιαιτερότητα της συσκευασίας η οποία είναι βολική για τη φύλαξη του, ειδικά όταν τοποθετείται οριζόντια. Έτσι εκτός της ποιότητας του νερού, η συσκευασία του, παρέχει ακόμα ένα πλεονέκτημα καθιστώντας το, νερό «στο τετράγωνο»!

Το ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ δεν είναι απλά ένα εμφιαλωμένο νερό. Είναι ένα φυσικό μεταλλικό νερό που απευθύνεται σε καταναλωτές που ψάχνουν και επιλέγουν την σιγουριά μιας μάρκας που εμπιστεύονται. Ένα νερό… made in Heaven.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία τροφοδοσίας, εφοδιάζοντας τους αθλητές με το βασικότερο εφόδιο για να διαγωνιστούν υπό τις καλύτερες συνθήκες, στις διαδρομές του RadissonBluΔιεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Ο RadissonBluΔιεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συμπεριλαμβάνει τις ακόλουθες διαδρομές:

  • Μαραθώνιος δρόμος, (42,195 χιλιόμετρα)
  • Ημιμαραθώνιοςδρόμος (21.095 χιλιόμετρα)

 

  • 10 χιλιομέτρων
  • 5 χιλιομέτρων – εταιρικός
  • 5 χιλιομέτρων – ατομικός
  • McDonald’s™ KidsRace 1 χιλιομέτρου
  • RMHCRFunRace1 χιλιομέτρου για τους ενήλικες.

 

Ο RadissonBluΔιεθνής Μαραθωνίου Λάρνακας είναι πιστοποιημένος από την ΑΙΜS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Αγώνων Μεγάλων Αποστάσεων. Οι διαδρομές του έχουν χρονομετρηθεί και εγκριθεί, από το 1ο χρόνο διοργάνωσης, σύμφωνα με τα πρότυπα της AIMS.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: https://larnakamarathon.com

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00