ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Andros Trail Race 2018: Άνοιξαν οι εγγραφές

Andros Trail Race 2018  : Το Νησί, ο Πολιτισμός, η Πρόκληση,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως οι εγγραφές για το 3ο Andros Trail Race άνοιξαν!

Το αθλητικό μας ραντεβού δίνεται για τις 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Όπως στις προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι και φέτος τέσσερα ξεχωριστά αθλητικά αγωνίσματα, αποτελούν τον πυρήνα του Andros Trail Race : ο ορεινός αγώνας 24 χλμ., ο ορεινός αγώνας 10 χλμ., το Run & Hike City Trail 5 χλμ. και ο παιδικός αγώνας 1 χλμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνονται και φέτος στον Όρμο Κορθίου. 

Διαδρομές για όλα τα γούστα και δυνατότητες, σε ένα πυκνό δίκτυο μονοπατιών με ποικιλία μορφολογίας, άλλα χωμάτινα ή σκαλωτά,  άλλα παλιοί λιθόστρωτοι δρόμοι ή «στενές» και ένα μεγάλο μέρος αυτών να διατρέχει την πιστοποιημένη πεζοπορική διαδρομή Andros Route 100km. 


Μία αθλητική γιορτή για τη μοναδική φύση της Άνδρου και τα μονοπάτια της, όπου και φέτος ο κάθε αθλητής θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ανάμεσα σε γραφικούς οικισμούς, καλντερίμια, πέτρινα αλώνια, εντυπωσιακές ξερολιθιές, ανεμόμυλους, νερόμυλους, πέτρινα γεφύρια, σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς, περιστοιχισμένος από τοπία που εντυπωσιάζουν!

Οι δράσεις όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς θα υπάρχουν πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα κρατήσουν τους πάντες, συνοδούς και αθλητές, σε εγρήγορση! Οργανωμένοι περίπατοι στις διαδρομές του αγώνα, ένα μοναδικό Κυνήγι Θησαυρού, ξεναγήσεις, επισκέψεις σε μουσεία, γευστικές απολαύσεις, πάρτυ, μουσική, χορό και άλλα πολλά. 


Σκοπός της Διοργάνωσης ήταν και είναι η ύπαρξη μιας σύνθετης και πολυδιάστατης εκδήλωσης με στόχο την προβολή του νησιού και της περιοχής του Κορθίου Άνδρου και  τη δημιουργία των συνθηκών εκείνων που θα προσδώσουν τουριστική - οικονομική και πολιτισμική αξία στο νησί, ώστε να αποτελέσουν μια βάση για ένα διαφορετικό τρόπο ανάπτυξης της περιοχής.


Το σύνθημα μας για φέτος είναι : Andros Trail Race Το Νησί, ο Πολιτισμός, η Πρόκληση, προβάλλοντας έτσι τον πολυδιάστατο χαρακτήρα αυτής της εκδήλωσης. ‘Έναν θεσμό, ετήσιο ραντεβού για αθλητές απ’ όλο τον κόσμο.


Τη διοργάνωση του αγώνα αναλαμβάνει και φέτος η Άνδρος Κοινσεπ και η Trekking Andros & Outdoor Activities με συνδιοργανωτές, το Δήμο Ανδρου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Το Andros Trail Race συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Κυκλάδων Ορεινού Τρεξίματος Cyclades Trail Cup.


H Διοργανωτική ομάδα του 
ANDROS TRAIL RACE 
www.androstrailrace.gr

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι