Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι βουλευτές παίρνουν σκυτάλη στα “Καλαμάτα Βίκος Relays”

Είναι αλήθεια πως δεν συνηθιζόταν έως τώρα, όμως από την Καλαμάτα θα γίνει άλλη μία αρχή και βουλευτές της Μεσσηνίας σε μία συμβολική αλλά και ουσιαστική κίνηση, παίρνουν την σκυτάλη και μετέχουν στον πρώτο μεγάλο αγώνα σκυταλοδρομίας της χρονιάς.

Την Κυριακή 1 Μαρτίου στην παραλία της Καλαμάτας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, είναι ο αγώνας που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και όχι απλά σε αθλητές και αθλούμενους, είναι ο αγώνας που προσφέρει όσο κανένας άλλος και που προάγει την κοινωνική ευθύνη.

O Πέτρος Κωνσταντινέας εκπρόσωπος της νέας γενιάς πολιτικών της χώρας έφτιαξε την δική του τετράδα και την πρώτη Κυριακή της άνοιξης θα είναι παρών στον αγώνα των σκυταλοδρομιών της Καλαμάτας.

“Τα Βίκος Relays είναι ένα καινούργιο γεγονός και θέλουμε να καθιερωθεί στην πόλη μας. Η Καλαμάτα και γενικά η Μεσσηνία θέλει τέτοια γεγονότα και πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνουν θεσμός. Είναι άλλωστε και μία πρόβα για τον γύρο της Καλαμάτας που αποτελεί σημαντικό γεγονός για την πόλη μας και όλη την Πελοπόννησο”, επεσήμανε ο κ. Κωνσταντινέας, προσθέτοντας: “Είμαι μέλος στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας. Θα τρέξει όλη η οικογένειά μου, η γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Το θέλω πολύ διότι πάντα συμμετέχω σε τέτοιες δραστηριότητες”.

Ο Αντώνης Μαυρέας παίρνει σκυτάλη και προσκαλεί τους Καλαματιανούς!

Σκυτάλη και στο ποδόσφαιρο δίνουν τα Βίκος Relays με την παρουσία του Αντώνη Μαυρέα στη μεγάλη γιορτή της πόλης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής θα είναι παρών και θα συμμετάσχει στον μεγάλο αγώνα τρεξίματος της Καλαμάτας. “Είναι πολύ ωραίο να γίνονται τέτοιοι αγώνες στην Καλαμάτα, που παραμένει αθλητική πόλη. Η σκυτάλη είναι ένα σύμβολο ιδιαίτερο, γιατί αναδεικνύει την συνεργασία και την ομαδικότητα και έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι, όχι μόνο στον αθλητισμό, αλλά στη ζώη μας. Καλώ και εγώ όλους τους Καλαματιανούς να συμμετάσχουν στα Βίκος Relays και να τρέξουν στην πόλη τους, γιατί αυτό θα βοηθήσει και το έργο του ΚΕΦΙΑΠ, που όλοι γνωρίζουμε τι προσφέρει”.

 

Σκυτάλη και στο τάε κβον ντο

Τα Βίκος Relays ενώνουν όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά. Σκυτάλη στη Καλαμάτα θα πάρει και το τάε κβον ντο, άθλημα που έχει προσφέρει στην Ελλάδα πολλές επιτυχίες στο πιο υψηλό επίπεδο. Στα Καλαμάτα Βίκος Relays, την Κυριακή 1 Μαρτίου, θα πάρει σκυτάλη μια τετράδα πρωταθλητών από τον Α.Γ.Σ Καλαμάτας αποτελούμενη από την επόμενη γενιά του αθλήματος. Θα τρέξουν ο πρωταθλητής Ελλάδας στους έφηβους Θανάσης Ράπτης, η πρωταθλήτρια στις κορασίδες, Μαρία Τομάζου και οι πρωταθλήτριες στις νεάνιδες, Μαρία Χριστοπούλου και Αμαλία Ηλιοπούλου.

Από το Γραφείου Τύπου & Ενημέρωσης ΜΜΕ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00