ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το επιτυχημένο Porosea 2018 πέρασε στην ιστορία. Ήμασταν και εμείς εκεί!!

Το Σαββατοκύριακο 9 - 10 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο νησί του Πόρου, η αθλητική διοργάνωση Porosea 2018, που περιελάμβανε αγώνες τρεξίματος, κολύμβησης, αλλά και τριάθλου.

Η διοργάνωση κατά γενική ομολογία χαρακτηρίστηκε από οργανωτική επιτυχία, καθώς και αγωνιστική. Εκατοντάδες αθλητές και αθλούμενοι, συνοδευόμενοι από φίλους και οικογένειες πλημμύρησαν τον Πόρο ταξιδεύοντας είτε οδικός, είτε δια θαλάσσης, καθώς το νησί έχει αυτό το πλεονέκτημα.

Συμμετείχαν άτομα κάθε ηλικίας καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε και αγώνες Kidsκαι βραβεύσεις ηλικιακές στα αγωνίσματα των ενηλίκων. Έτρεξαν, κολύμπησαν, ποδηλάτησαν στο παραλιακό μέτωπο του νησιού και της πόλης και απόλαυσαν τις φυσικές ομορφιές του σε απόλυτα ασφαλές τερέν καθώς υπήρχε ολική απαγόρευση κυκλοφορίας τις ώρες διεξαγωγής την αθλημάτων . Για αυτό είχε φροντίσει η Αστυνομία Πόρου, το Λιμενικό Σώμα συνεπικουρούμενη από τους εθελοντές του αγώνα.

Η διοργάνωση άτυπα είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή 8 Ιουνίου με το άνοιγμα της γραμματείας που λειτούργησε στο κτίριο Συγγρού, με πολλούς από τους συμμετέχοντες να παραλαμβάνουν το πακέτο της διοργάνωσης  αμέσως με την άφιξή τους στο νησί.