ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Energy Run 5k Lake Doxa. Έκπτωση σε ομαδικές εγγραφές για συλλόγους δρομέων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, ο Δήμος Συκιωνιών και ο Α.Ο.Θησέας συνδιοργανώνουν το 30 Ιουνίου με 1 Ιουλίου 2018 Τρίαθλο και αγώνες Multisports στη Λίμνη Δόξα της Ορεινής Κορινθίας με την επωνυμία Lake Doxa Tr1athlon Multisport Festival 2018. Οι αγώνες διεξάγονται υπό την αιγίδα της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

 Η διοργάνωση προσφέρει σημαντικοί έκπτωση στο αγώνισμα Energy Run 5k Run για ομαδικές συμμετοχές ανω των 10 δρομέων από συλλόγους. Tο κόστος του αγώνα δρόμου πέφτει στα 6 ευρώ(από 10). Οι “αρχηγοι” των ενδιαφερομένων συλλόγων παρακαλούνται να συγκεντρώσουν τις συμμετοχές τους σε αρχεία excel ή word (απαραιτητα στοιχεια καθε συμμετεχοντα, ονομα , επωνυμο και έτος γεννησης) και να επικοινωνήσουν με τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη στα e-mail grigoris@runningnews.gr ή/και info@energyraces.gr.

 Η εκκίνηση του αγώνα 5 χλμ είναι στις 09:30. Μπορεί να τον τρέξει όποιος θέλει ανεξάρτητα, αυτόνομα από τα άλλα παράλληλα event που είναι τριαθλητικά. Θα βρειτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό τον αγώνα εδώ: http://www.runningnews.gr/item.php?id=36893

 Μεμονωμένες δηλώσεις γίνονται στο energyraces,gr/event/lake-doxa-multisport-2018-energy-run. Κόστος 10 ευρώ.

 Η Λίμνη Δόξα βρίσκεται σε υψόμετρο 900μ, στην περιοχή της Ορεινής Κορινθίας. Η χαρισματική τοποθεσία της αποτελεί εξαιρετικό τερέν για διοργάνωση αγώνων multisports, καθώς το δροσερό κλίμα σε συνδυασμό με τις εύκολες και μη τεχνικές διαδρομές είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για πολύ γρήγορες κούρσες, αλλά και για την πρώτη σου επαφή με το άθλημα. Τα τοπία είναι ειδυλλιακά και μαγευτικά και θα μαγέψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς συμμετέχοντες, χαρίζοντας συγχρόνως ένα από τα καλύτερα τοπία που θα βρει κανείς παγκοσμίως για να τρέξει αγώνα multisport. 

 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

4α Νευσαμάρια

4α Νευσαμάρια

Αυγ 23, 2018 Rate: 0.00

10ος Ανδάνειος Δρόμος

10ος Ανδάνειος Δρόμος

Αυγ 25, 2018 Rate: 0.00

1st Lepanto Evening Run

1st Lepanto Evening Run

Αυγ 25, 2018 Rate: 0.00

Αποτελέσματα

Instagram Feed