ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Fun Race 1ΚΜ αποκτά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities® Κύπρου

Ο RadissonBlu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία με το RonaldMcDonaldHouseCharities® Κύπρου και τη μετονομασία του FunRace 1ΚΜ σε RMHC® FunRace 1KM!

 ToRMHC® FunRace 1KM απευθύνεται στους γονείς των παιδιών που θα τρέξουν στον αγώνα McDonald’sTMKidsRace 1KM και σε όσους ενήλικες θέλουν να συμμετάσχουν στη χαρά και τη γιορτή του Μαραθωνίου Λάρνακας.

 Μέρος των εσόδων του RMHC®FunRace 1KM θα αποδοθεί στο RMHC®, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος έχει βοηθήσει χιλιάδες οικογένειες παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας να κρατηθούν μαζί κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του παιδιού σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο!

 Το RMHC προσφέρει, ψάχνει, δημιουργεί και υποστηρίζει προγράμματα τα οποία βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την ευεξία των παιδιών. Οι βασικές αρχές του RMHC® είναι να επικεντρώνεται στις κρίσιμες ανάγκες των παιδιών, προσφέροντας ποικιλία προγραμμάτων αλλά και δείχνοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους προς το προσωπικό, τους εθελοντές, και τους χορηγούς που καθιστούν δυνατή τη λειτουργία του. Μένοντας πιστοί στην ευθύνη προς τα παιδιά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το RMHC® να λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια.

 Το πρώτο έργο του RMHC® Κύπρου είναι η δημιουργία της Παιδιατρικής Κλινικής για παιδιά με καρδιοπάθειες στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στην οποία υπάρχει συνεχής στήριξη.

Ο επόμενος στόχος του RMHC® Κύπρου είναι η δημιουργία ενός σπιτιού κοντά στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III, το οποίο θα παρέχει στέγη και φιλοξενία σε οικογένειες παιδιών από όλη την Κύπρο που νοσηλεύονται στο Μακάριο νοσοκομείο, ώστε να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους.

 Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο:

http://larnakamarathon.com/

Αποτελέσματα

 
 
 
 

Καλεντάρι

Taygetos Challenge

Taygetos Challenge

Μαρ 23, 2019 Rate: 0.00

Instagram Feed