Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τρέξε στο POROSEA για Πώρωση!!

Με την έξαρση του δρομικού κινήματος  και σε συνδυασμό τα υπέροχα φυσικά τοπία του Πόρου, δεν μπορούσαν να λείψουν τα δρομικά αγωνίσματα από την αθλητική εκδήλωση POROSEA 2018 που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 9 & 10 Ιουνίου 2018 στο νησί του Πόρου.

Με αποστάσεις προσαρμοσμένες (1500 Kids, 5000m, 10000m) για όλες τις ηλικίες με ηλικιακές βραβεύσεις, με όλες τις διαδρομές να περνούν δίπλα στη θάλασσα και μέσα στη φύση, η συμμετοχή στα δρομικά αγωνίσματα είναι σκέτη πώρωση. Τρέχοντας στους παραθαλάσσιους δρόμους ή δίπλα στο λιμάνι του Πόρου, όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο POROSEA 2018 θα βρεθούν να γίνονται ένα με την φύση του νησιού.

Η κοσμοπολίτικη ομορφιά του Πόρου, τα νησιώτικα καλντερίμια, η κοντινή απόσταση από την Αθήνα, με πρόσβαση και από στεριά και θάλασσα, είναι ο ιδανικός προορισμός για φίλους, παρέες και οικογένειες. Με το ημερολόγιο να δείχνει  ότι απομένουν κάπου είκοσι μέρες, το νησί προετοιμάζετε να σε υποδεχτεί αγωνιστικά και όχι μόνο. Οι υπέροχες παραλίες σε περιμένουν να τις κολυμπήσεις, να περπατήσεις μέσα στα καλντερίμια, να ανακαλύψεις τα κρυμμένα παλιά ζαχαροπλαστεία και να γευτείς τοπικά γλυκίσματα. 

 

Περιγραφή διαδρομών:

Kids Run 1500m 
Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Ηρώων με κατεύθυνση προς τη αποβάθρα των ferry boat τρέχοντας επί της λεωφόρου Παπαδοπούλου. Αναστροφή στο parking του λιμανιού (750μ) και επιστροφή στην αψίδα τερματισμού.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο με αντίθετη όμως φορά.

 Run 5000m
Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Ηρώων με κατεύθυνση προς την ανατολική πλευρά του νησιού, τρέχοντας επί της παραλιακής λεωφόρου Παπαδοπούλου. Οι αθλητές περνούν έξω από το γήπεδο και στην κεντρική διασταύρωση, στρίβουν δεξιά επί της οδού Πόρου-Ναού Ποσειδώνα.  Μετά το γεφυράκι, αριστερά επί της παραλιακής οδού Λαμπράκη και όλο ευθεία μέχρι το σημείο αναστροφής των 5κμ.  Στη συνέχεια οι αθλητές επιστρέφουν κινούμενοι πάλι επί της Λαμπράκη, όπου στο τέλος της στρίβουν δεξιά επί της οδού Πόρου-Ναού Ποσειδώνα και όλο ευθεία μέχρι τον τερματισμό (λεωφόρου Παπαδοπούλου).  Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο με αντίθετη όμως φορά.

 

Run  10000m
Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Ηρώων με κατεύθυνση προς την ανατολική πλευρά του νησιού, τρέχοντας επί της παραλιακής λεωφόρου Παπαδοπούλου. Οι αθλητές περνούν έξω από το γήπεδο και στην κεντρική διασταύρωση, στρίβουν δεξιά επί της οδού Πόρου-Ναού Ποσειδώνα.  Μετά το γεφυράκι, αριστερά επί της παραλιακής οδού Λαμπράκη και όλο ευθεία μέχρι λίγο πριν την παραλία του Ρώσικου Ναύσταθμου όπου υπάρχει το σημείο αναστροφής των 10km.  Στη συνέχεια οι αθλητές επιστρέφουν κινούμενοι πάλι επί της Λαμπράκη, όπου στο τέλος της στρίβουν δεξιά επί της οδού Πόρου-Ναού Ποσειδώνα και όλο ευθεία μέχρι τον τερματισμό (λεωφόρου Παπαδοπούλου). Η εκκίνηση και ο τερματισμός είναι στο ίδιο σημείο με αντίθετη όμως φορά.

 

Το ωρολόγιο πρόγραμμα εκκινήσεων:

Σάββατο 09 Ιουνίου 2018

18.00: Kids Run 1500m Εκκίνηση και τερματισμός στην  Πλατεία Ηρώων στο λιμάνι του Πόρου
18.20: Run 5000m Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία Ηρώων στο λιμάνι του Πόρου
18.20: Run 10000m Εκκίνηση και τερματισμός στην Πλατεία Ηρώων στο λιμάνι του Πόρου

 

Το ενδιαφέρον για συμμετοχή σε όλα τα αγωνίσματα του Porosea 2018 είναι μεγάλο, με την περίοδο εγγραφών όμως να πλησιάζει προς το τέλος της. Το διήμερο 9 & 10 Ιουνίου το νησί του Πόρου θα πλημυρίσει από αθλητές, αθλούμενους και οικογένειες. Τρέξε να προλάβεις να κάνεις την εγγραφή σου.

Περισσότερες λεπτομέρειες, και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.why-n.gr  και στο facebook στην παρακάτω σελίδα: https://www.facebook.com/events/1951033651890371


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00