ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μουσική, ανεβασμένη διάθεση και πολλή «αστερόσκονη» από το “The HOUSE of DRAMA” στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Κυριακής 1 Απριλίου!

Μία ανεπανάληπτη γιορτή θα ζήσει η Θεσσαλονίκη την Κυριακή 1 Απριλίου, καθώς ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα πλημμυρίσει τους δρόμους με περισσότερους από 21.000 ανθρώπους, που θα τρέξουν και θα διασκεδάσουν, υπό τους ήχους «ζωντανών» μουσικών σχημάτων, καθώς και των κορυφαίων ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης, ενώ οι μοναδικοί “The HOUSE of DRAMA” θα σκορπίσουν... αστερόσκονη, δίνοντας ένα μοναδικό σόου στις 12:00 στον χώρο εκκίνησης του Δρόμου 5.000μ., μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης!
 
Το “The HOUSE of DRAMA” ξεκίνησε από την ανάγκη να λέμε τις ιστορίες μας μέσα από το χορό και την ποπ κουλτούρα. Το πάθος και η αφοσίωση για αυτή την οικογένεια είναι αυτό που χαρακτηρίζει τα μέλη της κι έτσι η ομάδα ολοένα και μεγαλώνει, καταφέρνοντας σε μικρό χρονικό διάστημα να εκπληρώσει μερικούς από τους στόχους της (σημαντικά video projects, εμφανίσεις σε event εντός και εκτός Ελλάδας, βραβεία και διακρίσεις από σημαντικές διοργανώσεις του χώρου). Μονόκεροι, βασίλισσες, minions και άλλα μυθικά πλάσματα ενώθηκαν και ρίχνουν απλόχερα αστερόσκονη σε κάθε τους εμφάνιση!
 
Έχοντας γίνει πασίγνωστοι μετά τη θριαμβευτική συμμετοχή τους στο τηλεοπτικό talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», τώρα έρχονται να «ξεσηκώσουν» δρομείς και θεατές στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, μέσα από μία εντυπωσιακή παράσταση που θα δώσουν την Κυριακή 1 Απριλίου στις 12:00, στον χώρο εκκίνησης του Δρόμου 5.000 μ.!
 
Την αποστολή να ανεβάσουν το κέφι στα ύψη θα έχουν και τα μουσικά σχήματα που θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής, δίνοντας παλμό στους δρομείς κατά τη διάρκεια του αγώνα τους!
 
Ταυτόχρονα, τα booth του Ομίλου “Metromedia” θα είναι στημένα σε τέσσερα διαφορετικά κεντρικά σημεία, από νωρίς το πρωί της Κυριακής, δίνοντας ρυθμό στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας:
 
  • Στο Δημαρχιακό Μέγαρο, από όπου θα δοθεί η εκκίνηση του Δρόμου Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μ., θα υπάρχει live radio, DJ set και παρουσίαση από τους αγαπημένους παραγωγούς του “ZOO 90.8”, του Νο.1 μουσικού σταθμού στην πόλη. 
  • Στην Πλατεία Αριστοτέλους θα υπάρχει DJ set και παρουσίαση από τους παραγωγούς του “96.8 Velvet”. 
  • Στην συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας, θα είναι στημένο το DJ set του “Republic 100.3”. 
  • Στο σημείο τερματισμού, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα βρίσκεται το ειδικά διαμορφωμένο booth του “Metropolis 95.5”, με DJ set, live συνδέσεις και μίνι συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές του Μαραθωνίου και όλους τους διάσημους αθλητές και μη, οι οποίοι θα δώσουν πρόσθετη λάμψη στη διοργάνωση! 
Σε όλα τα παραπάνω, θα έρθουν να προστεθούν πολλές ακόμη εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η Οργανωτική Επιτροπή, αλλά και οι Χορηγοί της διοργάνωσης, έτσι ώστε να χαρίσουν σε όλους την ομορφότερη εμπειρία!
 
Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.
 
Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.
 
Θα είμαστε όλοι εκεί!
 
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι